SON DAKİKA

Haber Ekspress

Yeni Nesil Çorap Markası Monsieur Chaussette

Yeni Nesil Çorap Markası Monsieur Chaussette
Bu haber 17 Ağustos 2021 - 0:56 'de eklendi.

Benzersiz ve yaratıcı tasarımları ile kaliteden ödün vermeyen Monsieur Chaussette çorap dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Monsieur Chaussette`in bütün hakları ve üretimi yılların markası olan Sinan Çorap’larına aittir.1958 yılından beri üretim yapan Sinan Çorap’ları, yeni nesil bu marka ile vizyonunu ileri taşımaktadır.

Hedefini Avrupa ve Amerika’ya çevirmiş olan Monsieur Chaussette, Türkiye’nin yurtdışına açılan en büyük çorap firması olmak istiyor

Kökeni İstanbul’da bulunan Monsieur Chaussette, olağanüstü tasarımlara ve günlük stile öncelik vererek, her duruma uygun çeşitli bir çorap koleksiyonu sunar; ister yoğun bir iş hayatı geçiriyor olun, ister sakin bir yürüyüşte olun, veya çılgın bir partide dans ediyor olun.

Vizyonunu ve misyonunu “SOCKS THAT MAKE YOU DANCE” sloganı ile birleştiren markamız hayatınıza renk katmak için ve sizi her zaman yükseltmek için bekliyor olacak.

Instagram: https://www.instagram.com/monsieurchaussette/

Web sayfası: https://monsieurchaussette.co/

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa