SON DAKİKA

Haber Ekspress

YEŞİLÇAM’IN ANNELERİ

YEŞİLÇAM’IN ANNELERİ
Bu haber 09 Mayıs 2021 - 23:30 'de eklendi.

Yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle yüzlerce mağdur insanın yanında olan ve 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan Mehmet Berk Ergin, anneler gününde Yeşilçam’ın emektar kadın oyuncularını unutmadı.

Sosyal sorumluluk projelerinin ‘İyilik Meleği lakaplı ismi Mehmet Berk Ergin, örnek bir davranış sergiledi. Bugüne kadar takipçilerinin desteğiyle birçok yardıma muhtaç insana yardım eli uzatan Mehmet Berk Erdgin, yıllarını Yeşilçam’a adamış ancak huzur evlerinde yaşamını idame eden Yeşilçam kadın oyuncularını ziyaret ederek anneler gününü kutladı. Ziyarette duygusal anların yaşandığını dile getiren Ergin, ’Onlar Yeşilçam’ın temel taşı anaları. Böyle bir günde onları unutmak mümkün mü’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa