SON DAKİKA

Haber Ekspress

YILDIRIM: MESUT BAŞKANI SEÇERKEN BENİ DE UNUTMAYIN

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim gezileri kapsamında Çatalca’yı ziyaret etti. Projelerini anlatan Yıldırım, hızlı tren, lojistik merkezi, kamp, festival, spor ve ekotarım alanlarıyla Çatalca’nın kalkınacağını ifade etti. Ayrıca Yıldırım, “Mesut Başkan’ı seçerken beni de unutmayın” dedi.

YILDIRIM: MESUT BAŞKANI SEÇERKEN BENİ DE UNUTMAYIN
Bu haber 25 Şubat 2019 - 16:33 'de eklendi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim gezileri kapsamında Çatalca’yı ziyaret etti. Çatalca AK Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Üner ile birlikte halka seslendi, muhtarlarla ve STK temsilcileriyle buluştu. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Çatalca’nın saygı değer güzel insanları, bugün Çatalca programını dolu dolu gerçekleştiriyoruz. İlk andan itibaren bize göstermiş olduğunuz bu sıcak karşılama ve heyecanlı karşılamadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Adaylığım açıklandığından sonra dediğim şey şudur: ‘İstanbul’u dinleyeceğim gözlerim açık’ İstanbul’un her talebini, her şikayetini can kulağıyla dinleyeceğiz, gerekirse yerinde inceleyeceğiz.” temennisinde bulundu.

‘BENİ SEÇMEZSENİZ OLMAZ’

Çatalca’nın arazisinin geniş ama yerleşim yerinin küçük olduğunu söyleyen Yıldırım, “Asıl olan o yerleşim yeri dışındaki mahalleleri cazibe merkezi haline getirmek. Gençlerimizi burada tutacak projeler bunlar. Babasının, dedesinin toprağına sahip çıkacak ve bu toprağı işleyecek aileler birbirinden kopmayacak, uzaklaşmayacak. Gönül belediyeciliği dediğimiz bunlar. Ayrıca şehrin altyapısını, otopark sorununu, kültür merkezini, sosyal tesisleri, spor tesisleri, hayvan barınağı, çocuklar için atölyeler, evde bakım hizmetleri bütün bunlar inşallah Mesut Başkan’ın döneminde yapılmış olacak, hayırlı uğurlu olsun. Mesut Başkan’ı seçerken beni de unutmayın. Onu seçer, beni seçmezseniz olmaz. Beni seçer, onu seçmezseniz yine olmaz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa