SON DAKİKA

Haber Ekspress

Yurtiçi Kargo’dan Pes Dedirtecek Hareket!

Yurtiçi Kargo’dan Pes Dedirtecek Hareket!
Bu haber 01 Mayıs 2020 - 13:24 'de eklendi.

Teslimat yapılırken evde olunduğu halde evde yok, ürününüzü şubeden alın bahanesi

Şehir içi ve şehirlerarası kargo taşımacılığı yapan Yurtiçi Kargo skandal bir olaya imza attı. Kargo ile ürün almak isteyen bir vatandaş, Yurtiçi Kargo’dan ürününü teslim almak ister. Ancak vatandaş evinde gün boyu Kargo şirketini bekler. Fakat kargo şirketi kargoyu teslim etmez. Müşteri kargo şirketini aradığında eve gittiklerini, evde kimse olmadığını ve kargonun alınması için şube bekletildiğini söylerler. Yani kargonun sahibi evde olmasına rağmen ve kargo gelecek diye tüm işlerini iptal etmesine rağmen dağıtımı yapanlar evde olmadığını söylerler!

Vatandaşlardan bir başkasının daha şikâyeti aynen şu şekilde;

“İnternet alışverişinin iadesi için 29 Nisan 2020 tarihinde sabah saat 10 civarı kuryeye paket teslim edildi. Gelen kuryeye ve şubeye paketin bugün kesin gitmesi gerektiğinin önemli olduğu söylendi. Takip numarası için şube en az 4-5 kere aranmasına karşın ilk aramada öğlen 1 buçukta aranması daha sonra 3 civarı daha sonra da 5 civarı aranması söylendi. Akşam kapanışa kadar aranmasına karşın paketin sisteme girilmediği yarına kaldığı söylendi. Benim paketimin 20 Nisan’da teslim edilmesi gerekirken daha yola bile çıkmadı. Bu kadar sorumsuzluk ve savsaklama olamaz. Ertesi gün kargo şubesini tekrar aradığımda kargoyu bulamadıklarını şubeye bakıp bulduklarında beni bilgilendireceklerini söylediler. Eğer pakete işlem yapılmayacağı söylenseydi bizde başka firmaya verip başımızın çaresine bakardık. İade gecikmeden dolayı kabul olmazsa zararımı kim karşılayacak. Kargoya işlem yapmayan ve sürekli oyalayan şube görevlisi mi verecek. Bu konuyla ilgili yasal süreç başlatacağım.”

İnternete baktığınızda buna benzer binlerce şikayet karşınıza çıkıyor ve binlerce kişi her gün mağdur oluyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa