SON DAKİKA

Haber Ekspress

YUSUF USTA’NIN YERİ, BEYŞEHİR’İN VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ

YUSUF USTA’NIN YERİ, BEYŞEHİR’İN VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ
Bu haber 04 Ağustos 2020 - 9:39 'de eklendi.

Gıda sektöründe yer alan Yusuf Usta’nın Yeri, müşterilerine eşsiz lezzetler sunuyor. Merkezi Beyşehir’de bulunan Yusuf Usta’nın yeri, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

“KALİTEYE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ.”

Yusuf Usta’nın Yeri firma sahibi Sayın Yusuf Karakaya “30 senedir esnaflık yapmaktayım. Sonra Ali Bey 10 yıldır yanımda çalıştığı için ben burayı bırakıp emekli oldum. Burayı Ali Bey’e devrettim. Biz kaliteye çok önem veriyoruz. En iyi malzemeleri alıyoruz ve müşterilerimize en iyisini sunuyoruz.

“GÜNLÜK 16-17 ÇEŞİT YEMEK ÇIKIYOR.”

Yusuf Usta’nın Yeri firma işletmecisi Sayın Ali Çiftlik “Günlük 16-17 çeşit yemek çıkıyor. Kavurma olsun, patlıcan kebabı olsun, kuru fasulye olsun ki bunlar demirbaş yemeklerdir. Tavuk çorbası, kelle paça, mercimek çorbaları döner, İskender ve pide çeşitlerimiz vardır.” Diye ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa