SON DAKİKA

Haber Ekspress

YÜZLERCE KONVOYLA KARŞILANDI

YÜZLERCE KONVOYLA KARŞILANDI
Bu haber 29 Mart 2022 - 22:08 'de eklendi.

Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, 32 ilin il başkanlarıyla Şanlıurfa’ya çıkarma yaptı. Tüm Kalkınma İş İnsanları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Şanlıurfa Şubesi’nin açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti.

Yüzlerce konvoy eşliğinde miting alanına giden TÜMKİAD Genel Başkanı Tanrıkulu, davetlilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Açılışta konuşan Tanrıkulu,”Bu hikâye bizim hikâyemiz, bu hikaye devletinin milletinin daha güçlü olsun diyenlerin hikayesi. TÜMKİAD gümbür gümbür geliyor, Şanlıurfa İl Başkanlığımız ülkemize devletimize milletimize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hiçbir siyasi partinin kuruluşu değiliz.” dedi.

Tek amaçlarının Türkiye’nin ekonomisinin güçlenmesine yönelik adımlar atmak ve bu adımlara destek vermek olduğunu dile getiren Tanrıkulu,’ Bizim hikâyemiz devletine sahip çıkan, milletine sahip çıkan, devleti yaşat ki millet yaşasın, milleti yaşat ki devlet yaşasın. İnsanların din, dil, ırk, mezhep ayırt etmeden önce, insan renkliliği bizim zenginliğimizdir. Allah bir, peygamber hak, kitap bir diyen din kardeşlerimin sadece renkleri en büyük zenginliktir bizim için. O yüzden tüm illerde Edirne’de de, Trabzon’da da, Sinop’ta da, Batman’da da, Diyarbakır’da da her yerde söylediğimizi bir yerde söylüyoruz. Bölgeye göre mesaj değil insana göre mesaj. Devletin daha güçlü olması için kurulan bir STK’nin her alanda, her bölgede, her yerde tek mesajı var” ‘Bizler İş Dünyası Derneğiyiz’ Tek amaçlarının Türkiye’nin ekonomisinin güçlenmesine yönelik adımlar atmak ve bu adımlara destek vermek’diye konuştu. Başkan Tanrıkulu, açılış programının ardından yöre halkını ziyaret ederek aba giydi, mırra içti. Sıra Gecesi’nde düzenlenen programa katılarak stres attı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa