SON DAKİKA

Haber Ekspress

ZOR GELDİYSE ADAY OLMASAYDINIZ!

Yerel seçimlerde yeni belediye başkanı seçilen isimler enkaz edebiyatına devam ediyor. Geçmiş dönemden yüklü borç kaldığını her platformda dile getiren başkanların, yatırım yapma konusunda sıkıntı çekeceklerini ifade etmeleri, başarısızlığın üzerini örtecek kılıf olarak görülmeye başlandı.

ZOR GELDİYSE ADAY OLMASAYDINIZ!
Bu haber 29 Ekim 2019 - 17:01 'de eklendi.

PARA YOK AMA HARCAMA TAM GAZ

Yeni belediye başkanları, eski yönetimin belediye imkanlarını har vurup sarman savurduğunu, yandaşlarına para kazandırmak için ihaleler açarak yüklü ödemeler yaptığını her fırsatta dile getiriyor. Başkanlar enkaz edebiyatı yaparken, diğer taraftan harcamaların tam gaz devam etmesi ise dikkat çekiyor. Gazete abonelikleri gibi küçük ödemeleri kısarak tasarruf yaptığını belirten başkanlar, öte yandan milyonları havaya saçıyor.

ARAÇ TASARRUFU YAPIP YENİ İHALE AÇMAK NEDİR?

Belediye başkanları ilk göreve geldiğinde tasarruf yapma adına araç ihalelerini iptal ederken, aynı araçları kiralamak için yeni ihale açmaları şaşkınlık yaratıyor. Bu konuda en dikkat çekici belediye Esenyurt olurken, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin ultra lüks makam aracı dillere destan oldu.

SENİ ZORLA MI ADAY YAPTILAR?

Seçim sürecinde belediyelerin borçları çok iyi bilinirken, yandaşlara para kazandırmak için imkanların sonuna kadar kullanıldığı konusu malzeme olarak kullanırken, aday olmaları için de kimsenin zorlaması olmamasına rağmen, başkan olunca enkaz edebiyatı yapmaları inandırıcılıklarının kalmasını engelliyor. Küçük miktarlarda yapılan tasarrufları halkın gözüne sokarak anlatan başkanlar, diğer taraftan hiç bir lüks harcamayı kesmeyi akıllarına bile getirmiyor.

Haber: Murat ÖZYILDIRIM

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa