SON DAKİKA

Haber Ekspress

200 kişilik ekip sıfırdan hastane yaptı

200 kişilik ekip sıfırdan hastane yaptı
Bu haber 16 Temmuz 2021 - 22:00 'de eklendi.

Akıl hastanesindeki dostluk…

 

Yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği yönetmenliğini ve senaryosunu Giray Altınok’un yaptığı ‘Bize Müsaade’ filmi, hastane sahneleri için hiçbir masraftan kaçınmadı. Biri oyuncu, biri yönetmen ve biri senarist 3 arkadaşın akıl hastanesinde zorla tutulmasının konu alındığı film için sıfırdan hastane yapıldı. Büyük Ada’daki boş bir binayı en ince ayrıntısına kadar yeniden yapan 200 kişilik film ekibi, bir ay dekor için çalıştı.

Sıfırdan hastane yaptılar

Film uzun bir ön hazırlık döneminden sonra 4 hafta da tamamlandı. Dekor için hiç bir masraftan kaçınmayarak profesyonel bir ekiple çalışan Hann Yapım, filmin büyük bir bölümünün çekildiği akıl hastanesini sıfırdan yaptı.

3 başrol deli gömleği giydi 

Filmi kahkahaya boğan 3 önemli isim Giray Altınok, Fırat Albayrak ve Sami Aksu, çekimler için giydikleri deli gömleğinin kendilerini çok etkilediği söyledi. Filmde yönetmen, senarist ve oyunculuk üstlenen Giray Altınok, “O gömleği giydiğinizde insanda şöyle bir hissiyat oluşuyor. ‘Her şeyimizi elimizle yapıyoruz ve o ellerinizi kullanamıyorsunuz’ bu insanı çok kötü etkiliyor. Hatta bir sahne vardı ve Sami, Fırat ve ben gömleği giyip odaya kapatılıyorduk. Ben o sahnenin içinde olduğum için kestik komutunu yardımcı yönetmenimizin vermesi gerekiyordu. Ben dayanamadım ve sahne biter bitmez kestik diyerek çığlık attım” dedi.

Bize Müsaade 30 Temmuz Cuma günü vizyona giriyor… 

Filmin Konusu:

Biri yönetmen, biri oyuncu ve biri senarist olan TV sektöründen 3 yakın arkadaşın yolları küçük bir danışmanlık için Büyükada’da bir akıl hastanesine düşer. Fakat kahramanlarımız bu hastanede görmemeleri gereken bir olaya şahit olunca, başhekim Sinan tarafından hastaneye hapsedilirler. Özgürlüklerine kavuşmak için kusursuz bir plana ihtiyaçları vardır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa