SON DAKİKA

Haber Ekspress

2021’nin Şarkısı YARALI KALBİM, Sanatçı – Müzisyen Çilem Duman’dan

2021’nin Şarkısı YARALI KALBİM, Sanatçı – Müzisyen Çilem Duman’dan
Bu haber 21 Mart 2021 - 12:53 'de eklendi.

Pandeminin başladığı süreçlerden bugüne müzik ve stüdyo çalışmalarına hız kesmeden, ara vermeden devam eden Müzisyen – Sanatçı Çilem Duman, müzik listelerine iddialı bir yapım ile giriş yaptı.

2015 Ne Demek Lazım, 2017 Sinerji, 2018 feat proje Aklın Yolu, 2019 Yıllar Affetmez ile eserlerin ardından 2021 yılının hit slowları arasına girmeye aday şarkı “Yaralı Kalbim” 19 Mart 2021 tarihinde tüm dijital platformlarda dinleyicisi ile buluştu.

Söz ve bestesi sanatçı Çilem Duman’a ait eseri, Çilem Duman kendi sesinden yorumladı. Klip ünlü yönetmen ve fotoğraf sanatçısı Ali Eşitmez tarafından İstanbul’un Karadeniz’e uzanan noktasında kışın bitimi, baharın gelişi konsepti ile çekildi. Hakan Sarıca prodüksiyon yapımı ile 19 Mart 2021’de “Yaralı Kalbim” tüm müzikseverlerle dijital platformlarda buluştu.

Söz: Çilem Duman
Beste: Çilem Duman
Yorumcu: Çilem Duman
Aranjör:Hakan Sarıca
Albüm Kapak Fotoğraf: Ali Eşitmez
Klip Yönetmeni: Ali Eşitmez
Yapım Şirketi: Hakan Sarıca Production
Şarkı: Yaralı Kalbim

Haber – Hasret Dilek Delier

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa