02:20 - Burcu Köksal kararını açıkladı: CHP’den istifa edip AK Parti’ye katılıyor
12:36 - Beylikdüzü Belediyesi’nden İmamoğlu İnşaat’a İmar Cezası: 40 Milyon TL ve Yıkım Uyarısı
12:09 - Büyükçekmece’de Siyasi Dengeler Değişiyor: “Erol Sahada, Belediye Sessiz”
21:57 - Ayaş Kaymakamı’na bakanlıktan da soruşturma! Görev yeri değiştirildi
12:00 - Gazeteci Dilek Bozkurt’a Anlamlı Ödül: “Gerçeğin Peşinden Gitmekten Vazgeçmedim”
Gaziantep Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkan yardımcısı ve İl başkanı Orhan Solak Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu na yeniden seçilmesinden sonra Plaket takdim ettikden bir gün sonra bir yemek etkinliği düzenledi.
Gaziantep Osmanlı Turan Ocakları Teşkilatı tarafından hazırlanan, “Birlik, beraberlik, Kardeşlik” yemeğine yoğun ilgi gösterildi. Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkanı Turgut Başdaş, Genel Başkan vekili ve kanaat önderi Nizam Perk, Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Şahin Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Özkaraman, Genel Başkan Yardımcısı Zeki Başdaş, İl Başkanı Orhan Solak yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Mehmet Berk, Trikotajcılar Oda Başkanı Reşit Durak, Elektrikçiler Oda Başkanı Sadık Keş, Ayakkabıcılar Oda Başkanı M.Emin İnce, Nakliyatçılar Oda Başkanı gibi Zafer Aydıngüler, Şehit ve Gaziler derneği Başkanı Mehmet Yeter gibi şehrin önde gelen STK başkanları katıldı. Diğer yandan çok sayıda iş adamı, kurum temsilcileri, Basın temsilcileri, vatandaş ve gençlerin yoğun ilgisi oldu.
Dualarla başlanan yemek de Gaziantepli tatlıcı Ustası Burhan Eroğlu tarafından hazırlanan Türk Bayrağı şeklindeki tatlıdan sonra konuşmacılardan İl başkanı Orhan Solak ve Genel Başkan yardımcısı Yaşar Özkaraman misafirlere “Hoş geldiniz” konuşmasını tamamladıktan sonra Teşkilat Başkanı Şahin Çelik Osmanlı Turan Ocakları hakkında bilgi verdi. Şahin Çelik Şunları söyledi;
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.