20:16 - MUSTAFA NECATİ IŞIK’TAN BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NE SERT TEPKİ: “İLK AÇILDIĞI GÜNKÜ GİBİ DEĞİL!”
10:14 - Beylikdüzü Emekliler Lokali’nde İhmal İsyanı: “Çöpler Dağ Gibi, Yaşlılarımız Kaderine Terk Edildi!”
19:53 - Özgür Özel’in Yeni Partisi Anketlerde Zirveyi Zorluyor: CHP’yi Geride Bıraktı
19:51 - Fatih Erbakan’dan İttifak Açıklaması: “Seçimlere Tek Başına Girmeliyiz”
19:49 - CHP’de Yeni Parti Tartışmaları ve Sinem Dedetaş’ın Kararı: Gürsel Tekin’den Açıklamalar
Uzun yıllardır Büyükçekmece Belediyesi’nde sosyal ve kültürel alanlarda eğitimler alan Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü’nün engel tanımayan izcileri mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.
Büyükçekmece Belediyesi, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının bitmesiyle karne sevinci yaşayan öğrencilerin yanı sıra Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim, İş ve Spor Merkezi’nde eğitim gören engelli öğrencileri de unutmayarak engelli izcilere karnelerini verdi.
Karnelerini aldıktan sonra kahvaltıda buluştular
Engelli vatandaşları topluma kazandırmak ve sosyalleşmeleri için çalışmalar düzenleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, karne sevinci yaşayan engelli izcileri Orhan Veli Sosyal Tesisindeki kahvaltıda buluşturdu.
Karne almanın gururuyla hep bir arada kahvaltı yapmanın sevincini yaşayan Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü’nün engel tanımayan izcileri ve aileleri sağladığı imkanlardan ötürü Başkan Akgün’e teşekkürlerini iletti.
Eğitmenleri ve aileleriyle birlikte kahvaltılarını yapan engelli izciler karnelerini alarak evlerine döndü.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.