SON DAKİKA

Haber Ekspress

MUTLU ILE GAZİEMİR ÇOK “METİN”

MUTLU ILE GAZİEMİR ÇOK “METİN”
Bu haber 04 Temmuz 2020 - 1:35 'de eklendi.

Umut Uçar- Gelecek partisi Gaziemir ilçe başkanı Mutlu METİN; kartal pençe operasyonunda şehit düşen askerler için Abdullah Arda meydanında lokma döktürerek ; Bu vatan için şehit olmuş bütün aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet anıyorum dedi. …
Lokma dökümünün ardından ise ilçe teşkilatı ve il başkan yardımcıları Sosyal Politikalar il başkan yardımcısı Mehtap Çakıroğlu ve Yerel yönetim ve Şehircilik il başkan yardımcısı Şahin Ekici ile birlikte Gaziemir’li kadınlara ve esnafa gül dağıtımı yaparak sıkıntılarını dinledi.
saha çalışmalarını değerlendiren ilçe başkanı Mutlu Metin ; gördük ki halka dokunduğunuz zaman etkisi çok çabuk görünüyor, hemen dönüş alıyoruz. Bundan sonra da kaldığımız yerden çalışmalara devam edip en kısa sürede Gaziemir’li gençler çocuklar ile buluşacaz. .

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa