02:20 - Burcu Köksal kararını açıkladı: CHP’den istifa edip AK Parti’ye katılıyor
12:36 - Beylikdüzü Belediyesi’nden İmamoğlu İnşaat’a İmar Cezası: 40 Milyon TL ve Yıkım Uyarısı
12:09 - Büyükçekmece’de Siyasi Dengeler Değişiyor: “Erol Sahada, Belediye Sessiz”
21:57 - Ayaş Kaymakamı’na bakanlıktan da soruşturma! Görev yeri değiştirildi
12:00 - Gazeteci Dilek Bozkurt’a Anlamlı Ödül: “Gerçeğin Peşinden Gitmekten Vazgeçmedim”
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, vefat eden babası Yüksel Çalık için İstanbul ve Trabzon’da Mevlid-i Şerif okuttu. Mevlide katılanlara teşekkür eden Başkan Çalık, “Böyle bir babaya sahip olduğum için çok şanslıyım. Bu zor günümüzde yanımızda bulunan ve duaları ile desteklerini esirgemeyen sevenlerimizden Allah razı olsun” dedi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, geçen hafta vefat eden babası Yüksel Çalık için İstanbul ve Trabzon’da Mevlid-i Şerif okuttu. Beylikdüzü’nde Fatih Sultan Mehmet Camii’nde okutulan mevlide İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ile Çalık ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı.
“Böyle bir babaya sahip olduğum için çok şanslıyım”
Mevlide katılanlara teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Böyle bir babaya sahip olduğum için çok şanslıyım. İyi ki benim babam olmuş. Bu zor günümüzde yanımızda bulunan ve duaları ile desteklerini esirgemeyen sevenlerimizden Allah razı olsun” dedi. Yüksel Çalık için memleketi olan Trabzon’da okutulan Mevlid-i Şerif’e ise Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Çalık ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.