12:40 - Abla Doku’dan korkunç iddia: Gülistan tek değil, bir sürü genç kıza zarar vermişler
12:34 - İran, Hürmüz Boğazı’nı yeniden kapattı
21:59 - Kahramanmaraş saldırganı İsa Aras Mersinli , sessiz sedasız toprağa verilmiş
21:48 - Gülistan Doku soruşturmasında bir tutuklama daha
22:29 - Okula saldırı düzenleyen saldırgan, önceden arkadaşlarını tehdit etmiş
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu İSKİ Atıksu Daire Başkanı Mehmet Kadri Feyat, İski Kanal Proje Müdürü Muhammet Tiryakioğlu ve Altınorak Site Yönetimi ile Çamurlu Deresi’nin ıslahı için toplantı gerçekleştirdi.
Başkan Bora Balcıoğlu, “İSKİ Atıksu Daire Başkanı Mehmet Kadri Feyat ve İski Kanal Proje Müdürü Muhammet Tiryakioğlu ile birlikte, Semizkumlar Mahallesi’nde bulunan Altınorak Sitesi’nin içerisinden geçerek denize ulaşan Çamurlu Deresi’nin ıslahı için bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmede, dere ıslahı kapsamında kamulaştırılması gereken arsa ve yapıların durumunu ele aldık ve projenin hızlandırılması konusunda fikir birliğine vardık.” dedi.
Çamurlu Deresi’nin geçmişte yaşanan taşkınlıklar ve sel baskınları nedeniyle Semizkumlar Mahallesi sakinlerine zorluklar yaşattığını vurgulayan Başkan Balcıoğlu, “Altınorak Sitesi sakinlerinin yoğun talepleri doğrultusunda, dere ıslahı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması için gerekli adımları atıyoruz” dedi.
Altınorak Site Yönetimi adına konuşan yetkili ise, “Bu projenin tamamlanması, mahallemizin yaşam kalitesini artırması açısından büyük önem taşıyor. Silivri Belediyesi ve İSKİ yetkilileri ile yapılan bu toplantıda alınan kararlar bizleri umutlandırmıştır. Projeye verdikleri destekten dolayı başta Başkan Bora Balcıoğlu olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ederiz” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.