12:40 - Abla Doku’dan korkunç iddia: Gülistan tek değil, bir sürü genç kıza zarar vermişler
12:34 - İran, Hürmüz Boğazı’nı yeniden kapattı
21:59 - Kahramanmaraş saldırganı İsa Aras Mersinli , sessiz sedasız toprağa verilmiş
21:48 - Gülistan Doku soruşturmasında bir tutuklama daha
22:29 - Okula saldırı düzenleyen saldırgan, önceden arkadaşlarını tehdit etmiş
Kenan Keloğlu’nun yapımcılığını yaptığı yeni film projesinin çekimleri sona erdi…
Yapımcılığını Kenan Keloğlu’nun üstlendiği ve şu an kurgu aşamasında olan film hakkında basın açıklaması yapan Kenan Keloğlu, çok yakında izleyicisi ile buluşacak bu güzel film için sinemaseverlerin beklemede kalmalarını söyledi.
Yapımcılığını Kenan Keloğlu’nun yaptığı Ömer Korkmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği film, Murat Saraçoğlu’nun senaryosuyla aksiyon-gerilim türünde bir mücadeleyi beyazperdeye taşıyacak.

Kenan Keloğlu; “Yıl içinde seyirciyle buluşması planlanan yüzlerini kara çıkartmamamız lazım. Dijital mecranın başımızın üstünde yeri var. Fakat büyük yapımcılar lütfen filmlerini önce sinema salonlarına sonra dijital mecralara versinler.”
Kenan Keloğlu’nun bu filmi Türkiye’de ve dünyada en çok konuşulan filmi olacak gibi duruyor.
Oyuncu Eziz Süleymanova çekimlerin yoğun ve hızlı geçtiğini belirterek, “Film, aksiyon dolu, biraz aşk, üzüntümüz çok. İhanet de var.” dedi.
Elmira Şabanova ise Nazen’in partnerine hayat verdiğini aktararak, “Ekip arkadaşıyız aynı zamanda. Tutkulu bir aşkımız da var.” şeklinde konuştu.

Oyuncu Yurdaer Tosun ise oyuncu kadrosunda da yer aldığı için mutluluğunu dile getirerek, “Kenan Keloğlu’nun Türkiye’de ve dünyada ilk filmi olacak. Türk ve Avrupa kültürünün harmanladığımız güzel bir film. Yönetmenimiz de çok güzel bir yorum kattı. Çekimlerin bittiği halde bu kadar güzel bir işin çıkacağını hissetmek de benim için çok heyecanlı ve onur verici oldu. Bence güzel gidiyor. Güzel bir film çıkacak. Ben seyircilerimizi sinemaya bekliyorum.” değerlendirmesinde bulundu.
Ömer Korkmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosuyla aksiyon-gerilim türünde bir mücadeleyi beyazperdeye taşıyacak. Filmin yıl içinde seyirciyle buluşması planlanıyor…

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.