“Gelin Etmişler”, 16 Mayıs’ta tüm dijital platformlarda…
İstanbul’da 1997 yılında dünyaya gelen Ömer Dişli, küçük yaşlardan beri şiire olan tutkusuyla dikkat çekiyor. Yazdığı şiirler ve okuma sevgisiyle kendini geliştiren Dişli, 2015-2018 yılları arasında amatör olarak tiyatro oyunculuğu, söz ve metin yazarlığı yaparak sanat kariyerine ilk adımlarını attı.
Zamanla farklı bir iş hayatına yönelen Dişli, yaşadığı zorlu bir dönemin ardından kaleme sarıldı ve içinden gelen sözleri müzikle buluşturdu. İlk olarak “Mutluluk Haram mı?” adlı parçasını çıkaran genç sanatçı, çocukluğundan beri yazdığı şiirleri şarkıya dönüştürme kararı alarak müzik dünyasına adım attı.
19 Nisan 2025’te “Kaldırsam Dünyanın Yükünü” isimli ikinci şarkısını dinleyicilerle buluşturan Dişli, farklı tarzlarda eserler üretmeye devam ediyor. Yaklaşan projesiyle ise arabesk-fantazi türüne el atacak. 16 Mayıs’ta yayınlayacağı “Gelin Etmişler” adlı parçasıyla, geçmiş dönemlerin popüler ancak günümüzde daha az işlenen bir tarzını yeniden gündeme taşımayı hedefliyor.
Ömer Dişli, müzikte kendine özgü bir yol çizerek şiirsel anlatımını şarkılarıyla birleştiriyor. Yeni projeleriyle dinleyicilerine farklı tatlar sunmaya hazırlanan sanatçı, müzik dünyasında adından söz ettirecek bir isim olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.