20:16 - MUSTAFA NECATİ IŞIK’TAN BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NE SERT TEPKİ: “İLK AÇILDIĞI GÜNKÜ GİBİ DEĞİL!”
10:14 - Beylikdüzü Emekliler Lokali’nde İhmal İsyanı: “Çöpler Dağ Gibi, Yaşlılarımız Kaderine Terk Edildi!”
19:53 - Özgür Özel’in Yeni Partisi Anketlerde Zirveyi Zorluyor: CHP’yi Geride Bıraktı
19:51 - Fatih Erbakan’dan İttifak Açıklaması: “Seçimlere Tek Başına Girmeliyiz”
19:49 - CHP’de Yeni Parti Tartışmaları ve Sinem Dedetaş’ın Kararı: Gürsel Tekin’den Açıklamalar
Küçükçekmece Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, belediyede görevli personele yönelik “Temel İlk Yardım Eğitimi” düzenledi.
Belediye Başkanlığı Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen eğitime gönüllü personel de katılım sağladı. Sağlık Bakanlığı onaylı uzman eğitmenler tarafından katılımcılara hayat kurtaracak bilgi ve beceri kazandırmak hedefiyle “Temel İlk Yardım Bilgisi Eğitimi” verildi.
Eğitim kapsamında, günlük yaşamda karşılaşılabilecek acil durumlara karşı doğru müdahale yöntemleri uygulamalı olarak aktarıldı. Temel yaşam desteği, solunum yolu tıkanıklıkları, kanamalar, yaralanmalar, yanıklar, kırık ve çıkıklar, zehirlenme vakaları ve bayılma gibi durumlarda izlenmesi gereken adımlar ayrıntılı biçimde anlatıldı. Eğitime katılanlara ise ilk yardım sertifikası verildi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.