SON DAKİKA

Haber Ekspress

Erol: Engelli kardeşlerimizi topluma kazandıracağız

Büyükçekmece Belediyesi Aralık ayı oturumunda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü hakkında konuşan AK Parti Grup Sözcüsü Recep Erol, “Engellilerimizin engellerini görmeden topluma kazandırmak için daha fazla çalışacağız” dedi.

Erol: Engelli kardeşlerimizi topluma kazandıracağız
Bu haber 04 Aralık 2018 - 12:39 'de eklendi.
Büyükçekmece Belediyesi 2018’in Aralık ayı 1’inci oturumu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yönetiminde gerçekleşti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün konuşulduğu mecliste Büyükçekmece Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Recep Erol, Büyükçekmece’de engelli vatandaşların kültürel ve spor alanlarında önemli başarılara imza attıklarını belirterek, “Engelli kardeşlerimiz bölgemizde, ilçemizde; edebiyatta, sporda, sanatta üstün başarılara imza atıyorlar. Büyükçekmece ilçesini bu anlamda şanslı görüyorum. Dünyada konuşulan bir Türkiye Futbol Ampute Milli Takımımız var. Bu takımımızda yer alan ve ilçemizde Muratçeşme’de yaşayan Ömer Güleryüz adlı kardeşimiz attığı golle kupayı Türkiye’ye getirmişti. Demek ki geçmişte Muhammedleri, Okanları, Zaferleri yetiştiren anlayış; ampute milli takımımıza futbolcu yetiştirmeye de devam ediyor” diye konuştu.
Mevlana Haftası’nı da unutmadı
Sözlerine devam eden Erol, “Bu noktada ne mutlu bize ki Büyükçekmece Belediyesi olarak, başkanıyla, meclisiyle tüm engellerimize atabileceğimiz tüm adımları atmışız. 2019, 2020 ve 2023 sürecinde de engellilerle ilgili yapmamız gereken her faaliyette engelli derneklerimiz bizimle yer alıyor. Büyükçekmece Belediyesi’nin engelli kardeşlerimize kucak açmasından biz de AK Parti grubu olarak duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyoruz. Engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılmasında daha fazla beraber olarak, engellilerimizin engellerini görmeden topluma kazandırmak için daha fazla çalışacağız” dedi. Mevlana Haftası’nı da unutmamaları gerektiğine dikkat çeken Erol, Mevlana’nın “Ey dost, derdin ne olursa olsun Allah her zaman yeter” sözüyle de haftanın önemine dikkat çekti. Erol ayrıca 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ile ilgili de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bundan 84 yıl önce seçme ve seçilme hakkını kazanan kadınların da bu önemli gününü kutladı.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa