SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞAKŞEHİRLİLER BAHAR ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

BAŞAKŞEHİRLİLER BAHAR ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU
Bu haber 25 Mart 2019 - 12:11 'de eklendi.

Başakşehir Belediyesi, ilçe sakinlerini Başakşehir Millet Bahçesi’ndeki bahar şenliğinde bir araya getirdi. Güzel havanın tadını çıkaran Başakşehirlilere seslenen Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir, her şeyin en güzeline, en iyisine layık” dedi.

Türkiye’nin hizmete açılan ilk millet bahçelerinden Başakşehir Millet Bahçesi’ndeki etkinliğe Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun yanı sıra Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Başakşehirliler katıldı.

Başakgiller’e büyük ilgi 

Şenlikte Başakşehir Belediyesi’nin çevre bilinci ve geri dönüşüm kampanyasının maskotları Başakgiller’den ‘Süper Pati’, ‘Dönüştör Fikri’ ve ‘Başakcan’ özellikle çocuklardan büyük ilgi gördü. Başakgiller’le bol bol fotoğraf çektiren minikler, Nasrettin Hoca, Hacivat-Karagöz, şişme oyun parkurları ve palyaçolar ile doyasıya eğlendi. Şenlikte ayrıca, vatandaşlara patlamış mısır, pamuk şeker, lokma tatlısı ve çay ikramı da yapıldı.

“Üretmek bizden, eğlenmek sizden”  

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakgiller’in dansına eşlik edip çocuklara yeşil çevre gönüllüsü şapkaları dağıttıktan sonra yaptığı konuşmada, “Başakgiller sizlere geri dönüşümü anlatıp sevdirecekler. Siz de evde anne-babalarınızı uyaracaksınız. Onlara diyeceksiniz ki: ‘Çöplerimizi lütfen geri dönüşümü kutularına atalım, yoksa Dönüştör Fikri çok üzülür.’ Başakgiller artık sizlerle beraber Başakşehir’de yaşayacak. Üretmek bizden, eğlenmek sizden.” ifadelerini kullandı.

“Başakşehir, her şeyin en güzeline layık” 

Başkan Kartoğlu, Türkiye’nin hizmete açılan ilk millet bahçelerinden Başakşehir Bahçesi’ndeki Bahar Şenliği’nde buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Başakşehir’imizi millet bahçeleriyle, millet kıraathaneleriyle, spor adaları ve şehir hastaneleri ile çok daha güzel ve yaşanacak bir ilçe yapmak için çalışıyoruz. Başakşehir, her şeyin en güzeline, en iyisine layık.” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa