SON DAKİKA

Haber Ekspress

ALTIN Zİ̇RVE ÖDÜL TÖRENİNDE ” Yılın En İyileri Seçilecek…

ALTIN Zİ̇RVE ÖDÜL TÖRENİNDE ” Yılın En İyileri Seçilecek…
Bu haber 25 Haziran 2020 - 11:16 'de eklendi.

 

 

 

Yılın en iyileri, muhteşem bir geceyle bu yılın en prestijli ödüllerinin sahibi olacak.

İş ve Ekonomi Dünyasının birbirinden iddialı markaları ve yılın en iyi sanatçıları “ALTIN ZİRVE ÖDÜLLERİ Gecesi’nde” taçlandırılacak. Yılın en iyileri, muhteşem bir geceyle bu yılın en prestijli ödüllerinin sahibi olacak.

Ayrıca “ÇOCUK İÇİN DEĞER“ sloganıyla düzenlenen bu gecede yeryüzünde yaşayan bütün çocuklara farkındalık yaratmak amacıyla düzenlendiğini hatırlatmak isteriz.

İşinde iddialı, en iyi olan ve en seçkin mekân, marka olduğunu ispatlayan firmalar, bu gecede Alia Media’nın ev sahipliğinde ve birçok ünlünün katılacağı “ALTIN Zİ̇RVE ÖDÜLLERİ” töreninde ödüllerini alacak. Gecede birçok ünlü sanatçının da sahne alacağı konuşuluyor.

Sanat, Siyaset, Cemiyet ve İş Dünyasından birçok ünlünün yer alacağı gece oldukça ses getireceğe benziyor. “Altın Zirve Ödül Töreni’nin” yılın en görkemli, en prestijli töreni olacağı şimdiden kulislerde konuşulmaya başlandı bile.

Bilindiği üzere Alia Media geçtiğimiz yıl “Altın kanat ödülleri” ödül törenini gerçekleştirmişti. Yine o gecede birbirinden ünlü sanatçılar ve markalar ödül almıştı. O muhteşem gecenin sunucusu Gökay KALAYCIOĞLU şovlarıyla geceye renk katmıştı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa