SON DAKİKA

Haber Ekspress

Bartın’da karısını ölümle tehdit ettiği için hapse giren şahıs, çıkınca karısını öldürdü

Bartın’da eşini tehdit ettiği için cezaevine giren 2 gün önce ise tahliye edilen Metin Ar (49), kendisinden boşanmak isteyen Arzu Ar’ı (33) çocuğunun gözü önünde sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü…

Bartın’da karısını ölümle tehdit ettiği için hapse giren şahıs, çıkınca karısını öldürdü
Bu haber 09 Eylül 2022 - 15:45 'de eklendi.

Bartın’daki olay, sabah saatlerinde Hendekyanı Caddesi’nde meydana geldi. Eşini tehdit ettiği için ceza alıp, 8 aydır cezaevinde tutuklu bulunan ve 2 gün önce tahliye edilen Metin Ar, boşanmak isteyen eşi Arzu Ar’ın işlettiği çay ocağının yakınında beklemeye başladı.

10 BIÇAK DARBESİYLE YARALADI

10 yaşındaki kızı ile eşini gören Metin Ar, yanlarına gitti. İkili, arasında tartışma çıktı. Metin Ar, çıkardığı bıçakla eşi Arzu Ar’ı 10 bıçak darbesiyle yaraladı.

ÇEVREDEKİLER YAKALAYIP DARP ETTİ

Kadın kanlar içinde yere yığılırken, çevredekiler Metin Ar’ı yakalayıp etkisiz hale getirdi. İhbarla gelen sağlık ekipleri, başına saplanan bıçak ile Arzu Ar’ı hastaneye kaldırdı. Çevredekilerce darp edilen Metin Ar da ambulansla hastaneye götürüldü.

Bartın'da kadın cinayeti: Tehditten cezaevine girdi, çıkınca ayrılmak isteyen eşi Arzu Ar'ı çocuğunun önünde öldürdü - Resim : 1

2 çocuk annesi Arzu Ar, hastanede hayatını kaybetti. Tedavisi tamamlanan Metin Ar ise gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa