SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞKAN BOZKURT KIZINI EVLENDİRDİ

BAŞKAN BOZKURT KIZINI EVLENDİRDİ
Bu haber 14 Kasım 2021 - 21:27 'de eklendi.

Beylikdüzü Büyükçekmece Gaziantepliler Derneği Başkanı Mustafa Bozkurt’un kızı Hilal, Hamiyet ve Dinçer İleri’nin oğulları Emre ile dünya evine girdi. Çiftin kınası Arya Düğün Salonunda yapılırken, düğünde aynı mekanda gerçekleşti. Düğüne Büyükçekmece ve civar ilçelerden davetliler akın ederken, Gaziantepliler başkanlarını yalnız bırakmadı.

Birbirinden Renkli Konuklar Katıldı
Bozkurt’un düğününe yakın çevreden katılım olurken; Gaziantep’ten Sami ve Suat Bozkurt katılırken, Kıbrıs’tan Dr. Hüseyin Uz, Mersin’den Eczacı Müslüm Aslan, Tekirdağ’dan şair İhsan Teyfik Kırca, Orhan Biber, Kemal Kayaaslan, İzmir’den Müslüm Aslan da katıldı. Öte yandan Gaziantepli esnaflar da düğüne akın ederken; Çorlu Gazi Baklava Sahibi Erol Özdemir ve Gazi Künefe sahibi Ömer Kaya düğüne katılanlar arasındaydı.
Renkli simaların katıldığı Hilal ve Emre çiftinin düğününe ayrıca; Silivri’den Sami Kılınç, Reşit Gülaçar, Gökhan Gökcehan, Kazım Koyunoğlu, Şeref Etiş, Büyükçekmeceli iş adamlarından İdris Birelli, M. Ali Yüksel, kaptan pilot Yüksel Şahin, İbrahim Kırmızıgül, Mustafa Kırcı, İbrahim Çalışkan, Metin Kara, Opet Petrol Namık Kemal Çiftcioğlu, folklar hocası Şerif Öztürk, İmambakır Demirkul, Hüseyin Akkaya, Hakan Akkaya, Kamiloba Muhtarı Emre Sinir, İnegöl Emlak sahibi Ahmet Özhasar, Dilber Tok, İnegöl Köfte sahibi Mustafa Kurumuş , Erkan Ağar, Cuma Bilecan, Mehmet Bilecan, Mustafa Bilecan  ve Recep Çakır da katıldı.
Düğün, konukların Bozkurt ve İleri aileleri tarafından karşılanması, gelin ve damadın piste gelmesi, takı töreninin ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar davul zurna eşliğinde eğlenceyle sürdü.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa