SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Beylikdüzü Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca ilçede yaşayan 65 yaş üstü, özel ihtiyaç sahibi ve yemeğini yapamayan ailelere sıcak yemek hizmeti sağlıyor. Belediye tarafından ayrıca sıcak yemek desteğinin yanı sıra vatandaşlara gıda kartı ve ramazan kolileri de ulaştırılıyor.

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
Bu haber 26 Mart 2024 - 14:53 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında da ilçede yaşayan vatandaşları yalnız bırakmıyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her yıl yıl olduğu gibi bu yıl da 65 yaş üstü, özel ihtiyaç sahibi ve evde yemeğini yapamayan ailelere iftarlık sıcak yemek ulaştırılıyor. Beylikdüzü Mutfak’ta günlük olarak hazırlanan yemeklerle birlikte, Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri vatandaşların iftar sofralarına konuk oluyor. Belediye tarafından ayrıca sıcak yemek desteğinin yanı sıra vatandaşlara gıda kartı ve ramazan kolisi desteği de sağlanıyor.

“Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımızın evlerine misafir oluyoruz”

Tüm çalışmaların büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü dile getiren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Gökşen Ayözen, “Sosyal inceleme komisyonu sonuçlarına göre belirlenen ailelere 30 gün boyunca sıcak yemek desteğinde bulunacağız. Çorbadan ana yemeğe, tatlıdan ramazan pidesine kadar ikramlarımızla Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımızın evlerine misafir olacağız. Yemeklerimiz her gün düzenli olarak Beylikdüzü Mutfak’ta hazırlanıyor. Sağlık kuralları çerçevesinde hazırladığımız yemekleri 65 yaş üstü, özel ihtiyaç sahibi ve yemeğini yapamayan komşularımıza günlük olarak ekiplerimiz tarafından ulaştırıyoruz ” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa