SON DAKİKA

Haber Ekspress

BİZ DEĞİL MİYİZ?

BİZ DEĞİL MİYİZ?
Bu haber 05 Kasım 2021 - 17:16 'de eklendi.
Neslihan Karayılan

Belki çürük çerçeveli bir pencerenin güvercinleriyiz. Sıcak bir yuva umuduyla konduğumuz pervazlarda, sokakların değil de evlerden gelen soğuk havanın etkisiyle donmuştur kanatlarımız. Ve umut, yaşama sıkı sıkı tutunan kalplerimize işleyen en tehlikeli zehirdir belki.
Bu yüzden değil midir, her yeni günden medet umuşumuz. Pankartların kalkıp, seslerin ayyuka çıktığı, gözlerin düşüncesizliğe kapandığı bir ülkede bir şeylerin değişebileceği, her şeyden önce kendi hayatlarımızın belli olmayan ama geleceği muhtemel bir günde ebediyle değişeceği inancıyla aslında her gün kendimizi kandırıp, kendimizi her şeyden çok yıpratan biz değil miyiz? Bir muayyen sonuç umarken, ummanlara dalıp sandaliyede kaybolan hayatlarımız zamanın oyuncağı gibi. Yitirilmiş hayatlara ve gerçeği bulamayan düşlere rağmen, dişlerini sıkıp, kanlı tırnaklarına aldırmadan hayatın yakasına yapışan inatçılar yine biz değil miyiz? Ve buz dağlarını eriten güneş değil, her gün aynı karanlıkla dünyayı kirleten bizleriz.

İnsan kudreti kıyameti koparmaya bile yeterken, azimli bir kalbin eritemeyeceği bir dağ gösterebilir misiniz bana?..

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa