SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çiğdem Tunç Cahide Sonku’yu canlandırdı

Çiğdem Tunç Cahide Sonku’yu canlandırdı
Bu haber 29 Kasım 2020 - 1:18 'de eklendi.

Çiğdem Tunç Tiyatrosu’nun bu sezon, Eray Yasin Işık’ın yazdığı, Çiğdem Tunç’un sahneye koyduğu “Kanadı kırık bir kuş misali” Cahide Sonku oyunu perdesini Profilo AVM Büyük Sahnede açtı. Seyredenleri derinden etkileyen yeni sezon oyunu için satılan biletlerin tümünü, Çiğdem Tunç ,İstanbul Çapa Tıp fakültesi, Cerrahpaşa, Haseki ve Başkent hastanelerinin sağlık çalışanlarına armağan etti.

Oyunun sonunda tüm sağlık çalışanlarına, “Böyle bir dönemde en ön saflarda çarpışan komandolarımızsınız, ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz, bundan böyle bu sezon perde açabildiğimiz her fırsatta, biz de ÇTT olarak tüm sağlık çalışanlarımızı ağırlamak istiyoruz” diye konuştu. Çeşitli hastanelerden gelen sağlıkçılar, gazeteciler ve sanatçılar oyunun sonunda aynı görüşte buluştular, “Bugüne kadar seyrettiğimiz Cahide Sonku için yapılan tüm oyunlardan çok farklı bir eser seyrettik, Çiğdem Tunç ve muhteşem oyuncuları sahnede adeta devleştiler” dediler.

Finalde Çiğdem Tunç tarafından sahneye davet edilen Selahattin Taşpınar’ın, oyunda Semiha Berksoy’u canlandıran Sema Aras ile şakalaşmaları geceye damgasını vururken, Taşpınar’ın Çiğdem Tunç ‘a “Yarattığın Cahide karakteriyle beni ağlattın” demesi ise ünlü oyuncuyu çok gururlandırdı ve duygulandırdı.

Cahide Sonku’yu canlandıran Çiğdem Tunç’a oyunda Deniz Salman, Bertan Dirikolu, Sema Aras, Alper Çorumluoğlu, Deniz Değirmenci, Şebnem Erdener, Alp Balkan, Savaş Özkartal, Arif Boztepe ve Derin Barutçugil eşlik ettiler.

Oyunun müzikleri Nida Şan’a, Işık tasarımı Yüksel Aymaz’a, Koreografisi Şebnem Erdener’e, Dekor Alper Çorumluoğlu, kostüm styling Sevcihan Çorumluoğluna, Basın ve PR danışmanlığı ise Süreyya Gökhan’a ait.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa