SON DAKİKA

Haber Ekspress

DOĞRUDAN SATIŞTA DEVRİM: MEDİREVO

Kozmetik, kişisel bakım, temizlik, beslenme destek gruplarında “Doğrudan satışta DEVRİM” sloganıyla piyasaya giren Medirevo’nun Doğrudan Satış Sektörü Kurucu Uzmanı Nihal Aydın, “daha önce bir network firmasında grup direktörlüğü yaptım, ayrılmak zorunda kaldım. Sayın Devrim Hamaratlar Bey’le görüşmem sonrasında tercihimi MEDİREVO’dan yana kullandım ve Kurucu Uzman olarak başladım” diye konuştu.

DOĞRUDAN SATIŞTA DEVRİM: MEDİREVO
Bu haber 12 Şubat 2020 - 15:30 'de eklendi.

MEDİREVO Nedir?

Nihal Aydın MEDİREVO’yu şöyle tanıttı:

Kurucularımız 26 yıldır sektörde olan, üç defa dünya birinciliği alan 48 yaşındaki Devrim Hamaratlar ile Deren Kimya’nın sahibi Kimya Mühendisi 63 yaşında Taşkın Öztürk’ün 36 yıllık sektör deneyimi ile açılmış olan %100 Türk Firmasıdır.
Yanı sıra; Taşkın Öztürk’ün Türkiye’de en başarılı iş kadını sıralamasında ilk 10’da yer alan kızı Deren Öztürk’ün katkılarıyla kurulmuştur.

Neden MEDİREVO ?

MEDICAL REVOLUTION (MEDIKAL DEVRİM);

Teknoloji ve bilimin ışığında, dünyada benzeri olmayan formüller ile hazırlanan eşsiz ürünlerimizle, ilk defa uzmanlara verilen “Kayıt Primi” ve eşsiz kazançlar ile hayatınıza dokunmak istiyoruz.
Aile kavramını etik değerler ile birleştirip, huzura ve mutluluğa ulaşıp, geleceğe güvenle ulaşmanızı hedefledik.

ÖZEL 2 HAM MADDEMİZ:

BOR VE KENEVİRİ AYNI ANDA 3 KATEGORİDE İŞLEYEN TEK FİRMA MEDİREVO.

ÜRÜNLERİMİZDE KESİNLİKLE SLS-SLES-ALS-ALES-GLUTEN-PARABEN YOKTUR.

ÜRÜNLERİMİZ İLAÇ DEĞİL GIDA TAKVİYESİDİR.

Dünyada Bor ve Keneviri aynı anda beslenme destek, kozmetik, deterjan, çay ve kahvede değerlendiren ilk ve tek doğrudan satış firmasıdır.

Medirevo Nutrition – Beslenme Destek
NUTRITION serisi kapsül, sıvı, toz ve yağ halde vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri BORKEN Complex 124 ile size verir.

Medirevo Care – Güzellik Ve Bakım
CARE serisi erkek ve kadınlara yönelik cilt, vücut, saç, ağız bakım ürünlerini ve eşsiz yağları BORKEN Complex 124 ile size sunar.

Medirevo Clean – Ev
CLEAN serisi, bulaşık, çamaşır, banyo ve yüzey temizliğine yönelik ev ürünleri üstün performanslı aradığınız temizliği sağlar. Eşsiz BORKEN Complex 124, sadece yüksek performasnlı temizlik sağlamakla kalmayıp aynı zamanda çevreye karşıda duyarlı olan doğal yollardan elde edilmiş hammaddeleri de bünyesinde barındırır.

Dünyada Benzeri Olmayan Ürünler… 

Muhteşem sonuçlarla eşsiz ürünlerimizi hazırlarken; yüksek kalite, yüksek verimlilik ve yüksek kazancı baz alarak organize ediyor ve bununla ilgili ekip liderlerimizin saha organizasyonlarını da eğitimlerle destekliyoruz.

EZBERLERİ BOZACAK KAZANÇ PLANI

1.Seçenek kendi ihtiyaçlarınızı %30 içilebilir yağlarda %50 arası indirimlerle alabilirsiniz.

2.Seçenek ürünlerin satışını yaparak kar elde edebilirsiniz .

3.Seçenek kendi dağıtım ağınızı oluşturarak yani ekibinizi kurarak çok daha yüksek kazançlar elde edebilirsiniz..

4.İsteyen üyelerimize cüzi fiyatla E-Ticaret Sitesi imkanı sunuyoruz.

Medirevo ailesi olarak özellikle girişimci kadınlarımıza büyük ölçüde kazanç kapısı açarak istihdam sağlamış olmanın gururunu yaşıyoruz.

İLETİŞİM: 

Mail:[email protected]
facebook.com/NHLBERK
www.instagram.com/medirevo_tr76590721/
https://nihalaydin.medirevo.com.tr/

SPONSOR KODU: TR76590721
Cep Telefon: 05376942860

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa