02:20 - Burcu Köksal kararını açıkladı: CHP’den istifa edip AK Parti’ye katılıyor
12:36 - Beylikdüzü Belediyesi’nden İmamoğlu İnşaat’a İmar Cezası: 40 Milyon TL ve Yıkım Uyarısı
12:09 - Büyükçekmece’de Siyasi Dengeler Değişiyor: “Erol Sahada, Belediye Sessiz”
21:57 - Ayaş Kaymakamı’na bakanlıktan da soruşturma! Görev yeri değiştirildi
12:00 - Gazeteci Dilek Bozkurt’a Anlamlı Ödül: “Gerçeğin Peşinden Gitmekten Vazgeçmedim”
ABDULLAH YİĞİT/ Türk ve Katar Genç İş Adamları Kardeş ülke olarak Yatırım Projesi için bir araya geldiler.
Türk Genç Girişimci İş Adamı Efe Gazi Subaşı, Katar Emir Yardımcısı Hemud Alabdullah `ın Çocukları Katarlı Genç İş Adamları Ahmet Alabdullah ve Samut Alabdullah ile Başkent Ankara’da Akşam yemeğinde bir araya geldiler.
Son Zamanlarda Türkiye ve Katar ülkesinin yapmış olduğu yatırım ve ekonomi, siyasi ve kültürel anlaşmaların yoğunlaştığı kardeş iki ülkelerde Genç iş Adamları da yatırım için bir araya geldiler.
Genç Girişimci İş Adamı Efe Gazi Subaşı, Kardeş Katar Ülkesi için yapmış olduğumuz yatırım projelerini hayata geçirmek için bu Akşam Katar Emir Yardımcısı Sayın Hemud Alabdullah `ın Çocukları Sayın Ahmet Alabdullah ve Sayın Samut Alabdullah ile Bir araya geldik. Çok güzel bir Akşam yemeği oldu. Yakında ekibim ile beraber Kardeş Katar ülkesini ziyaret ederek yatırım projelerimizi hayata geçireceğiz. Bizi takip etmeye davam edin.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.