SON DAKİKA

Haber Ekspress

EKREM KAP: MEVCUT YÖNETİME RAHATSIZLIK VERDİK

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Ekrem Kap, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetecilerle bir araya geldi. Mevcut yerel yönetimi rahatsız ettiğini ifade eden Kap; ” mevcut yönetim yıllarca gitmediği yerlere gidiyor, verdiği sözleri şimdi tutuyor. Rahatsızlık verdim fakat bu Beylikdüzü’nde yaşayan komşularıma faydalı bir rahatsızlık oldu” dedi.

EKREM KAP: MEVCUT YÖNETİME RAHATSIZLIK VERDİK
Bu haber 15 Ocak 2024 - 14:18 'de eklendi.

Beylikdüzü’nde uzun yıllardır yaşayan biri olarak bölge halkını çok iyi tanıdığını ve onların duygularına hakim olduğunu, ne istediklerini bildiğini söyleyen Kap; aklımda aday olmak yoktu. Çevrem ve STK dönemlerinden bugüne dek bir arada olduğum insanlar tarafından ısrarlı şekilde aday olmam istendi, dedi.

HADDİM DEĞİL DEMEDİM

Adaylığı konusunda etraflıca düşündükten sonra, geçmiş dönemde siyasette aktif olan arkadaşlarına varıncaya kadar arayıp adaylığı için fikir sorduğunu ifade eden Kap; ” Ben bu görev için haddim değil demedim ve girdiğim günden beri birilerini rahatsız ettim” ifadelerini kullandı.

İŞLETME KÖRLÜĞÜ SIKINTILIDIR

Beylikdüzü’nde sıkı çalışma yürüttüklerini ifade eden Kap; ” Bazen rahatsız etmek faydalıdır. İş insanı olarak işletme körlüğünün bir kurum için ne kadar sıkıntılı bir şey olduğunu biliyorum. En zirvede olduğunuz yerde eğer işletme körlüğü yaşarsanız batarsınız. Fazla rahatlık iyi bir şey değildir. Eğer biz rahatsızlık verdiysek bu hayırlıdır. Bir rahatsızlık verdiğimi de düşünüyorum. Çünkü daha önce yapılmayan şeylerin, şimdi yapılmaya başlandığını görüyorum. Yıllarca gidilmeyen yerlere gidiliyor, verilen sözler şimdi yerine getirilmeye çalışılıyor. Hizmet etmek demek illa benim aday olarak seçilmem demek değildir. Muhalefet dediğimiz şey tam da budur. Ben demek ki iyi muhalefet yapıyorum ki, bir yere gidiyorum arkamdan mevcut yönetim de gidiyor. Bu demek oluyor ki, rahatsızlık verdik belki fakat faydalı bir rahatsızlık verdik” dedi.

NE YAPARSAN YAP HAKKINI VER

Sıradan biri olacaksam siyasette hiç bu işe kalkışmazdım diyen Kap; “Yedi ay önce yıpranırsın diye fikirlerde verildi. Fakat felsefem şudur; “Ne yaparsan yap hakkını ver.” Aday adayı olmak benim elimde ama aday olmak benim elimde değil. Adaylık sürecinde bu işin hakkını verdim” şeklinde konuştu.

Haber: Dilek Bozkurt

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa