SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt’ta fırtına: Gökten tuğla yağdı

Esenyurt’ta fırtına: Gökten tuğla yağdı
Bu haber 13 Eylül 2019 - 12:54 'de eklendi.

İstanbul Esenyurt’ta inşaat halinde olan bir binanın tuğlaları rüzgar nedeni ile yıkıldı. O sırada yoldan geçen 2 vatandaş tuğlaların altında kalarak, yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Rüzgar Esenyurt’ta inşaat halindeki bir binadaki tuğlaların yıkılmasına neden oldu. Vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan olay nedeniyle 2 vatandaş tuğlaların altında kalarak, yaralandı.

METEOROLOJİ UYARDI

Günün erken saatlerinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli ve hamleli olarak fırtına (50-80 Km/saat) şeklinde eseceği konusunda uyarıda bulunarak,meydana gelmesi muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

FIRTINA AKŞAM SAATLERİNE KADAR DEVAM EDECEK

Sağanak yağışların yanında fırtınanın da etkili olması beklenen bölgelerimize yapılan uyarılarda, vatandaşlardan dikkatli olması istendi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa