SON DAKİKA

Haber Ekspress

EVOS ANGELS’TAN YILIN EN İYİ KOREOGRAFI ÖDÜLÜ ASİL ÇAĞIL’A VERİLDİ

EVOS ANGELS’TAN YILIN EN İYİ KOREOGRAFI ÖDÜLÜ ASİL ÇAĞIL’A VERİLDİ
Bu haber 16 Haziran 2021 - 22:57 'de eklendi.

Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels bu yıl 11. senesini kutladı. Türkiye’nin ilk internet ödülleri olan Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Koreografı Asil Çağıl  oldu.

Dreamtürk TV & Radyo D basın sponsorluğuyla düzenlenen törende birçok siyasetçi ve ünlü simaların konuk olduğu, ” Türkiye’nin İlk ve Tek İnternet Ödülleri olan 9. Dijital Dünyanın Enleri” Ödül Töreni’nde yılın en iyi koreografı Asil Çağıl’ın oldu.Yaptığı birbirinden güzel defile ve organizasyonlarla ödüle hak kazanan ünlü koreograf geceyi düzenleyen Evrim ve Evren Yaşlak kardeşlere teşekkür konuşması yaptı.Asil Çağıl koreografisiyle gerçekleşen Lagranze defilesi  de gecenin ilgi odağı oldu.Türkiye’nin en önemli tescilli Best modellerinin yer aldığı defile ayakta alkışlandı. Evo Holding bünyesinde bulunan Evos Angels tarafından on bir yıldır aralıksız gerçekleştirilen gecesiyle, 9 Haziran 2021 tarihinde Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak kardeşlerin ev sahipliğinde Shangri-La Bosphorus İstanbul’da sahne oldu.

Türkiye’nin ilk 4.cü ödül töreni sıralamasına giren ve 1,5 yıllık halka açık oylamalar sonucunda dijital dünyada en çok takip edilen kişilerin ödül aldığı tören bu sene yine ilklerle doluydu. Dijital Dünyanın Enleri Ödülleri, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda bir milyonun üzerinde kişinin internette oylama sonuçları ile sahiplerini buldu.Evrim Yaşlak, Evren Yaşlak tarafından düzenlenen www.dijitaldunyaninenleri.com üzerinden oylamaların gerçekleştirildiği ödül töreni ünlü model Özge Ulusoy ve ünlü spiker Gökay Kalaycıoğlu  muhteşem sunumuyla gerçekleşti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa