SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gaziantep Osmanlı Turan Ocakları İl Başkanvekili Çatbaş 19 Mayıs’ı kutladı

Gaziantep Osmanlı Turan Ocakları İl Başkanvekili Çatbaş 19 Mayıs’ı kutladı
Bu haber 14 Mayıs 2019 - 17:51 'de eklendi.

“100. Yılını kutladığımız 19 Mayıs Cumhuriyetin temellerinin atıldığı en önemli gündür. “
Gaziantep Osmanlı turan Ocakları İl Başkan vekili Uğur Çatbaş “19 Mayıs 1919 da Mustafa Kemal Atatürk ün Samsun a çıktığı gün Cumhuriyetin temellerinin atıldığı en önemli gündür” dedi. İşgal döneminde bir Osmanlı subayı olarak Samsuna çıkan Mustafa Kemal Atatürk, İşgalci, Emperyalist güçlerin yurdumuzu parçalamasına izin vermediğini belirtti. Mustafa Kemal Atatürk ün Samsun a çıkarak Türk milletinin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için ilk adımı attığını belirten Uğur Çatbaş bu çıkış ile Cumhuriyetin de temelleri atılmış oldu dedi.
Mustafa Kemal Atatürk ün 19 Mayısı Gençlere armağan ederek gençliğe verdiği önemi de gösterdiğini söyleyen Çatbaş, Osmanlı Turan Ocakları olarak bizde gençliğimize çok önem veriyoruz dedi. Özellikle son yıllarda saygı ve sevgiden yoksun genç neslin edep ve erkan sahibi bir topluluk olarak yetişmesi için çeşitli faaliyetler düzenlediklerini belirtti. Gençlerin geleceğimizin teminatı olduğunu ve bu bilinçle yetiştirildiğini söyleyen Uğur Çatbaş 19 Mayıs Bayramı sadece Kurtuluşumuzun başlatıldığı bir gün değil genç neslimizin de vatan, bayrak, ezan, millet duygularının da aşılandığı bir bayram olarak kutlanmalıdır, zira bu duygulardan yoksun gençlik terör odaklarının hedefi olmaktan kurtulamaz dedi.
19 Mayıs Gençlik ve spor bayramı Ülkemize, milletimize ve gençlerimize kutlu olsun, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhu şad olsun. Dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa