SON DAKİKA

Haber Ekspress

GESKON Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici Genç Gündem’in Konuğu Oldu

GESKON Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici Genç Gündem’in Konuğu Oldu
Bu haber 30 Temmuz 2020 - 0:14 'de eklendi.

Her hafta önemli konuk ve konukları ile ekrana gelen SC Medya Genel Yayın Yönetmeni Umut Uçar’ın hazırlayıp sunduğu Genç Gündem programının bu haftaki konuğu Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler ve Şehircilik Birim Başkanı Şahin Ekici oldu.

Başkan Ekici SC Medya Genel Yayın Yönetmeni Umut Uçar’a gündeme dair önemi açıklamalarda bulundu.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici son zamanlarda gündeme çok sık gelen LGBTİ konusunda önemli bir değerlendirmede bulundu.

Ekici ‘‘LGBTİ’lere saygımız var ancak biz gençlerin önünde lanse edilmesine son derece karşıyız’’ diye konuştu.

Başkan ekici yaptığı açıklamalarda GESKON olarak gençliğe önem verdiklerinden ve desteklerinden de söz etti. Gençlik ve Spor Konfederasyonu olarak Türkiye’de yapılmamış bir etkinlik olarak PUBG turnuvası düzenlediklerini de belirterek bilgisayar başında olan gençlere ulaşarak onlara da sporu nasıl sevdirecekleri konusunda da izleyicilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler ve Şehircilik Birim Başkanı olan Ekici İzmir’in önemli sorunlarından olan ulaşım ve alt yapı ile ilgili olarak da neler yapılabilmesi gerektiğinden de bahsetmiş oldu.

Gençliğin yeni liderlerini yetiştirmek adına çalışmalar başlatan Geskon Ege Bölge Başkanlığı her alanda gençliğin sesi olacak adımları atıyoruz’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa