SON DAKİKA

Haber Ekspress

GESKON Manisa İl Başkanı Ahmet Birgül’den Bayram Mesajı

GESKON Manisa İl Başkanı Ahmet Birgül’den Bayram Mesajı
Bu haber 02 Ağustos 2020 - 14:52 'de eklendi.

Umut Uçar- Geçtiğimiz günlerde yeni görevine atanan, Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Manisa İl Başkanı Ahmet BİRGÜL Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Manisa İl Başkanı Ahmet BİRGÜL ; “Dileğim Kurban Bayramımızın hepimize güzellikler getirmesi, başta Sağlık getirmesini dilerim. Korona COVİD-19 Bulaşıcı hastalık hepimizi etkiledi, bayramda da doya doya kucaklaşamayacağız. İnşallah en güzel duygularla buluştuğumuz günler başlamasını temenni eder, bu dönemde büyüklerimizin gönlünü almayı, çocuklarımızı paylaşarak sevgi ile gönülden kucaklamanın, Kurban bayramının paylaşım günü olduğunu belirtti. Tüm Türk İslam aleminin mübarek kurban bayramını tebrik ederim.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa