SON DAKİKA

Haber Ekspress

GÜZEL PANSİYON

GÜZEL PANSİYON
Bu haber 25 Ağustos 2020 - 20:37 'de eklendi.

7 seneden bu yana sektörde yer alan Güzel Pansiyon, müşterilerine pansiyon hizmeti sunmaktadır. Merkezi Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yer alan Güzel Pansiyon, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor

GÜZEL PANSİYON AİLE İŞLETME YERİDİR.”

Güzel Pansiyon firma sahibi Sayın Deniz Güzel “Güzel Pansiyon aile işletme yeridir. 7 seneden beri hizmet vermektedir. Toplamda 11 senedir buradayız. Burada oda veriyoruz. Oda içerisinde televizyon, Wifi, klima, buzdolabı, kişiye özel termal havuzu var.” Diye konuştu.

ORGANİK SEBZE MEYVELERİMİZİ MÜŞTERİKERİMİZE SUNMAKTAYIZ.”

Sayın Deniz Güzel “Odalarımızda bir double yatak, bir tek yatak ve açılır kanepe mevcut. Odalarımızın tabanı komple halı döşemedir. Bahçemizde ise soğuk su aquaparkımız bulunmaktadır. Mangal-piknik alanımız ve aile çay bahçemiz mevcuttur. Organik sebze ve meyvelerimizi müşterilerimize sunmaktayız.” İfadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa