SON DAKİKA

Haber Ekspress

İNCESU’YUN TARİHİ YAPISI VE MANZARASI SEYİR CAFE’DE BULUŞTU.

İNCESU’YUN TARİHİ YAPISI VE MANZARASI SEYİR CAFE’DE BULUŞTU.
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 19:38 'de eklendi.

Müşterilerine eşsiz lezzetler sunan İncesu Seyir Cafe eşsiz manzarasıyla misafirlerine özel anlar yaşatıyor. Merkezi Kayseri / İncesu’da bulunan İncesu Seyir Cafe, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

“İNCESU’DA BİR İLK OLARAK WAFFLE YAPIYORUZ.”

İncesu Seyir Cafe işletme sahibi Sayın Kezban Süllü “Kafemiz 4 yıldır hizmet vermekte. Biz son 1 yıldır işletmeciliğini yapıyoruz. Burada kahve çeşitlerimiz olarak menengiç, türk kahvesi, damlasakızlı türk kahvesi gibi çeşitlerimiz vardır. Onun dışında fast food çeşitlerimiz vardır. Hamburger, pizza, tost, gözleme şeklinde. İncesu’da bir ilk olarak waffle yapıyoruz. Soğuk içecek olarak da fazlaca çeşitlerimiz vardır.” Diye konuştu.

“DÜĞÜN SALONU OLARAK ŞU ANDA HİZMET VERMEKTEYİZ”

İncesu Seyir Cafe işletme sahibi Sayın Bayram Süllü “300 yıllık bir geçmişi olan, görünüm olarak hala yerinde olan bir yer. İnsanların buraya gelip görmelerini mutlaka tavsiye ediyorum. Düğün salonu olarak şu anda hizmet vermekteyiz.” İfadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa