SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kişisel Gelişim Uzmanı Yazar Nazlı Baç ‘tan Sağlıkçılara Muhteşem Seminer

Kişisel Gelişim Uzmanı Yazar Nazlı Baç ‘tan Sağlıkçılara Muhteşem Seminer
Bu haber 27 Ekim 2020 - 23:42 'de eklendi.

Hayata Yeniden Başla Sağlıkçılar ile Buluştu

Katıldığı programlar, verdiği eğitimler ve seminerleri ile adından söz ettiren Kişisel Gelişim Uzmanı Yaşam Koçu Nazlı Baç  tüm dünyayı ve ülkemizi esir alan pandemi sürecinde sağlıkçıları da unutmayarak İzmir Tınaztepe Galen Hastanesi’nde “Sağlıklı Stres Yönetimi” konulu bir seminer gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen seminere Tınaztepe Galen Hastanesi Başhekimi Gökhan Akbulut, seçkin doktorları, hemşireleri sağlık emekçileri  yoğun ilgi gösterdi.

Güven Haber TV ekibi de başarılı Kişisel Gelişim Uzmanı, Yaşam Koçu, Yazar Nazlı Baç’ı bu önemli seminerde yalnız bırakmadı.

Nazlı Baç düzenlemiş olduğu seminerde günlük yaşantımızda nelerin strese yol açtığı, bu streslerle nasıl baş edeceğimiz konusunda nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda gerekli bilgileri paylaştı. Ayrıca başarılı yazar Baç yeni çıkardığı  “ HAYATA YENİDEN BAŞLA” isimli kitabını da sağlık emekçilerine tanıttı.

 

 

Seminer sonrası mikrofonlarımıza  kısa bir açıklama yapan Baç;

“ Tüm dünyayı ve ülkemizi saran bu pandemi süresinde hayatlarını ortaya koyan, canla başla mücadele eden Başta İzmir’in önemli hastanelerinden olan Tınaztepe Galen Hastanesi Başhekimi Gökhan Akbulut olmak üzere, doktorlarımız, hemşirelerimiz ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Bana bu mutluluğu yaşatan Tınaztepe Galen Hastanesi ekibine çok teşekkür ederim. Sağlık şakaya gelmez. Hepimiz bu zor şartlar altında emek harcayan çalışanlarımıza destek vermeliyiz” diye konuştu.

Seminer sonrasında Nazlı Baç sağlık  çalışanlarına yeni çıkardığı kitabını imzaladı.

  

HABER : Ebru GÜLER

FOTOĞRAF : Simge AKCAN

Kaynak : GÜVEN HABER AJANSI

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa