SON DAKİKA

Haber Ekspress

Massaka rekora koşuyor

Massaka rekora koşuyor
Bu haber 13 Haziran 2021 - 16:51 'de eklendi.

Türkçe rap müziğin öncülerinden olan Massaka, 6ix9ine’la yaptığı düet bir haftada 2 milyon izlendi. Ünlü rapçi daha önce de Snoop Dogg, Tyga, Whiz Khalifa ve Gucci Mane gibi tüm dünyanın dinlediği rapçılarla düetler yapmıştı.

Türkçe Rap müziğin önemli temsilcilerinden olan ve rap müzik meşalesini gururla taşıyan Massaka’nın başarıları bitmiyor. Türkçe rap starlarıyla yaptığı ortak projelerin ardından dünya rap müzik piyasasına açılan Massaka, adının kısa sürede global müzik piyasasında duyurdu.

Snoop Dogg, Tyga, Whiz Khalifa ve Gucci Mane gibi birçok dünya starıyla birlikte çalışan ünlü rapçi, yeniden Amerikalı rap sanatçı 6ix9ine ile düet yaptı. Animasyon sahnelerin kullanıldığı düet klibi ise bir haftada 2 milyon izlendi. Türk bayrağını dünya müzik piyasasında gururla dalgalandıran Massaka, daha öncede 6ix9ine’la ‘Tsunami’ şarkısı için birlikte mikrofon başına geçmişti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa