SON DAKİKA

Haber Ekspress

Metrobüs tacizcisi hakim karşısına çıktı

Metrobüs tacizcisi hakim karşısına çıktı
Bu haber 11 Temmuz 2019 - 11:10 'de eklendi.

Metrobüste kadın yolcuyu taciz ederek ardından tutuklanan Fatih Ö. ilk defa hakim karşısındaydı. Fatih Ö. kendisine yöneltilen taciz suçlamasını, “Elimdeki poşet çarpmış olabilir” diyerek reddetti. Pantolonundaki ıslaklığa da ‘idrar oluştu’ şeklindeki açıklaması büyük şaşkınlık yarattı. Zanlıya 9.5 yıla kadar hapsi istendi.

İstanbul Avcılar’da, metrobüste N.C’ye taciz eden ve olay sonrasında çekilen görüntülerde pantolonunun ıslaklığı dikkat çeken Fatih Ö. gözaltına alınmış sonra tutuklanarak cezaevinde gönderilmişti.

N.C’nin olay sonrası zanlı yakalanırken çektiği video sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

​Zanlı hakkındaki iddianamede, sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırıyla, hakaret suçlarından 9.5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Zanlı, suçlamaları kabul etmediğini belirterek olayı şöyle anlatı:

“Beylikdüzü’ne gitmek üzere metrobüse bindim. Ayaktaydım, kalabalıktı. Sol elimle tutundum sağ elimde poşet vardı ve telefonumu kurcalıyordum. İnmem gereken durağa geldim kapıya doğru hamle yaptım, bu sırada muhtemelen elimdeki poşet çarpmış olabilir. Oturduğu yerden bana “fermuarını açmış, üstüme boşalmış’ dedi. Elimdeki poşetin çarpmış olduğunu düşünüyorum”

“Pantolonun neden ıslaktı?”

Olay anında pantolonundaki ıslaklığına ise zanlı, “Çocuklu bir bayan, çocuğum eziliyor diye çığlık atmaya başladı. O anlarda kalabalık üzerime doğru hareketlendi, herkes üzerime geldi. O anlarda biri sağ karın bölgeme doğru darbe vurdu ve idrar oluştu. Ben herhangi bir şekilde sürtünmedim, kendisine cinsel anlamda tacizde cinsel saldırıda bulunmadım” dedi.

Mahkeme, tutuklu sanık Fatih Ö.’nün tutukluluk durumunun devamına karar verdi. Metrobüs şoförünün dinlenmesini talep ederek duruşmayı erteledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa