SON DAKİKA

Haber Ekspress

MHP randevu vermedi ama belediye başkanı tebriğe geldi

MHP randevu vermedi ama belediye başkanı tebriğe geldi
Bu haber 04 Temmuz 2019 - 16:51 'de eklendi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun randevu talebine henüz yanıt vermeyen MHP’nin Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İmamoğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile makam odasında çektirdiği fotoğrafları koyarak “23 Haziran 2019 tarihinde yapılan seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiş olan Sayın Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını ve başarı dileklerimizi ilettik” mesajını paylaştı.

Ekrem İmamoğlu, İBB Başkanı seçildikten sonra bütün siyasi partilerin İstanbul il başkanlıklarına ziyaret etmek için randevu talebinde bulunmuştu. İmamoğlu; bugüne kadar CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve HDP’yi ziyaret etti. AKP’nin randevu vermediği İmamoğlu’na MHP geri dönüş yapmamıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa