SON DAKİKA

Haber Ekspress

Nazımiye Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek’ten Önemli Açıklama

Nazımiye Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek’ten Önemli Açıklama
Bu haber 15 Temmuz 2020 - 23:37 'de eklendi.

Nazımiye Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek Nazımiyenin onurlu kadınlarını hedef alan aşağılayıcı hakaret içerikli bir videonun sosyal medyada dolaşması ile ilgili olarak önemli bir açıklama yaptı. Başkan Kırmızıçiçek açıklamasında;

BASINA VE KAMUOYUNA

Nazımiye’nin onurlu kadınlarını hedef alan aşağılayıcı hakaret içerikli bir video sosyal medya ortamında paylaşılmaktadır. Toplumumuzda büyük bir infial uyandıran ve hiçbir gerekçeyle izah edilemeyecek bu durumu şiddetle kınıyoruz.Kimden gelirse gelsin sıfatı konumu görevi ne olursa olsun,İlçemizin bütün kadınlarına dönük bu saygısızlığı kabul etmiyoruz. Nazımiye’nin başı dik,emekçi ve onurlu kadınlarını hedefleyen bu video ilk olarak dün 14.07.2020 Salı günü elimize ulaşmıştır.Bu kişilerin kamu görevlileri olduğunu tespit ettiğimiz andan itibaren önce Nazımiye ilçe emniyet amirliğine,ardından ilçe Kaymakamlığına bakan Pülümür kaymakamına ve son olarak valilik nezdinde başvuru ve girişimlerimiz oldu.Bütün bu girişimlerimiz henüz bu video sosyal medya ortamında kamuoyuna yansımadan gerçekleşti.Bu girişimlerimiz sonucu bu olayın sorumlularından biri olan cami hocası Nazımiye’den gönderildi.Hepsi hakkında adli ve idari soruşturma dün itibariyle başlatıldığı konusunda bize bilgi verildi.Son olarak bize ulaşan bilgiye göre Bu şahıslar açığa alınmışlardır.Dün olduğu gibi bugünde her şart ve koşulda halkımızın yanında olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.Bu olayın sorumlularının hak ettiği cezayı almaları için bu duruma müdahil olacağımızı,gerekli suç duyurularında bulunacağımızı sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.Bu olayın faillerini bir kez daha şiddetle kınıyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa