SON DAKİKA

Haber Ekspress

Nesrin Ünal’dan Yeni Cover! Gönlüm Ataşlara Yandı Gidiyor Yayında!

Nesrin Ünal’dan Yeni Cover! Gönlüm Ataşlara Yandı Gidiyor Yayında!
Bu haber 01 Ağustos 2022 - 19:02 'de eklendi.

Nesrin Ünal’ın yeni tekli çalışması Gönlüm Ataşlara Yandı Gidiyor Dinç Müzik Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda yerini aldı. Samsak Döveci şarkısı ile adını duyduğumuz başarılı yorumcu Nersin Ünal Yanar Mı Aşkla, Beni Unutma, Aldatıldık, Benden Sonra gibi şarkılarıyla Youtube kanalında dinleniyor.
Şarkının Sözü ve Müziği Anonim Aranjörlüğünü ise Serdar Ayyıldız üstlendi. Klip yönetmenliği koltuğunda İse Enes Bilal Taşçı oturuyor. Dinç Müzik yapım şirketi kurucusu ve Prodüktör Polat Şenol yeni ve iddalı isimlerle müzik severleri kendi çatısında buluşturmaya devam ediyor. Dinç Müzik şirketi ünlü Bir çok sanatçı yelpazesi ile farklı ve renkli bir çok proje ile adını müzik camiasında altın harflerle yazdırmayı başardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa