SON DAKİKA

Haber Ekspress

Oyuncu Barış Baktaş’tan Yeni Şarkı Geldi!

Oyuncu Barış Baktaş’tan Yeni Şarkı Geldi!
Bu haber 10 Temmuz 2021 - 22:59 'de eklendi.

Sinema sektörüne hızlı bir giriş yapan daha önce de yazımlarımızda adından söz ettiğimiz genç oyuncu Barış Baktaş bu başarısını sesiyle de sürdüreceğe benziyor…

Geçtiğimiz gün ‘Tutamıyorum’ adlı single çalışması ile müzik severlerin karşısına çıkan başarılı oyuncu Barış Baktaş’ın aynı zamanda oyuncu kadrosunda başrolde kendi adıyla “Barış” karakterinde yer aldığı “No:26” sinema filminin çekimleri de tamamlanmak üzere. Daha önce başrollerini paylaştığı “Yağmur’un gözyaşları” ve “Ceberruh” sinema filmlerinin ardından ilk tv projesi olan TRT yapımı “Savaşın Efsaneleri” belgesel filmiyle yine başrolde Kral Henry karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu başarılı performansı ile tv izleyicisinin ilgisini çekti. Yeni sezonda yayına girmek üzere hazırlıkları yapılan 2 farklı dizi projesinden gelen teklifleri değerlendiren yakışıklı oyuncunun, menajeri aracılığıyla görüşmeleri sürdürdüğü gelen haberler arasında.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa