SON DAKİKA

Haber Ekspress

POPEYES®, İSTANBUL CAROUSEL AVM’DE HİZMETE AÇILDI

TAB Gıda güvencesiyle Türkiye’de başarılı bir büyüme hikâyesi ortaya koyan Popeyes®, İstanbul Carousel AVM’de restoran açarak lezzet duraklarına bir yenisini daha ekledi.

POPEYES®, İSTANBUL CAROUSEL AVM’DE HİZMETE AÇILDI
Bu haber 04 Mart 2024 - 14:03 'de eklendi.

Türkiye’nin dev restoran operatörü TAB Gıda güvencesi ile istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden Popeyes®, İstanbul Carousel AVM’deki yeni restoranını hizmete açtı.

Louisiana’nın ünlü şefleri tarafından geliştirilen eşsiz lezzet formüllerini New Orleans’ın geleneksel lezzetleriyle bir araya getirerek eşsiz menüler sunan Popeyes®, yeni lezzet durağında misafirlerini ağırlayacak.

Tavuğun en lezzetli hali Popeyes®, İstanbul Carousel AVM’de hizmete açtığı yeni restoranında, zengin menü alternatifleriyle tüm tavuk severleri bekliyor.

TAB Gıda hakkında:

Türkiye’nin lider restoran operatörü TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®️, Sbarro®️, Popeyes®️, Arby’s®️ ve Subway®️ markalarının Türkiye’de münhasır lisans hakkı sahibidir. TAB Gıda bünyesinde Burger King®️ 1995 yılında, Sbarro®️ 2006 yılında, Popeyes®️ markası ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda, 2010 yılında yine dünyaca ünlü restoran markalarından Arby’s®️’i bünyesine katmış, ardından 2013 yılında Usta Dönerci®️’yi, 2019 yılında da Usta Pideci®️’yi yaratmış, 2022 yılında ise Subway®️’i bünyesine katmıştır. Bugün Türkiye genelinde 700’den fazla Burger King®️ restoranı, 120 Sbarro®️, 300’ü aşkın Popeyes®️,120 Arby’s®️, 100’den fazla Subway®️, 150’den fazla Usta Dönerci®️ ve 40’tan fazla Usta Pideci®️ restoranı bulunmaktadır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa