SON DAKİKA

Haber Ekspress

Serkan Candaş İzmir’de de Hizmet Verecek

Medya sektörü denince ilk akla gelen O! Adeta bu sektör için yaratılmış farklı ve özel bir zekâ! Serkan Candaş, çok yakında İstanbul’dan sonra İzmir’de de hizmetlerine başlıyor…

Serkan Candaş İzmir’de de Hizmet Verecek
Bu haber 09 Ocak 2020 - 5:45 'de eklendi.

Serkan Candaş, medya sektöründe uzun yıllar çalışmış, bu mesleğe gönül vermiş, işine aşık, çalışmaları ve projeleri ile başta Cumhurbaşkanlığı olmak üzere, birçok devlet kurumundanvakıflardanözel sektör ve dernekler tarafından da ödüllere layık görülmüş, sektöre yön vermiş bir medya ve basın çalışanı.

Adeta bu sektör için yaratılmış bir medya zekâsına sahip. Sektöre; konusunda etkin ve nitelikli hizmetler vermek, yenilikler katmak ve hep daha ileriye götürmek için profesyonelce çalışıyor.

Türkiye, Serkan Candaş’ı daha önce de düzenlediği yardım konserleri ve engellilerle ilgili projelerinden de çok iyi tanıyor.

Serkan Candaşbasın ve medya sektörüne ilk adımını gazetecilik ile atıyor ve 17 yıldır medya sektöründeki başarılı ve disiplinli çalışmalarıyla dikkatleri her zaman üzerine çekiyor.

Profesyonel ekibi, medya sektöründe uzun yıllar çalışmış, her biri kendi alanında başarılı çalışmalar gerçekleştirmiş, yeterli bilgi ve birikime sahip, deneyimli kişilerden oluşan Serkan Candaş, aynı zamanda yeni mezun arkadaşları bu sektöre dahil etmek, onların enerji ve genç fikirlerinin de bu sektörde var olmasını istediğini belirtiyor.

PR ve Basın Danışmanlığı alanlarında ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri (Event, Booking, Menajerlik, Basın Bülteni Yazımı ve Yayımı vb.) geçmişten gelen bir tecrübe ile tek bir kanaldan ve ekiple yönetmek, işlerinizde oldukça kolaylık sağlayacakken aynı zamanda daha hızlı ve kolayca çok daha yukarılara çıkabiliyor.

Serkan Candaş; “Halkla ilişkiler uzmanlık işidir ve bu işte başarılı olabilmek için en iyi uzmanla çalışmak gerekir” diyor.

Çalışmalarını İzmir’de de yürütecek olan Candaş’ın gelişi İzmir iş ve sanat dünyasına hareket getirecek.

Yıllardır İstanbul’daki profesyonellerle çalışan Serkan Candaş sayesinde, İzmir’in iş ve sanat dünyasının artık gönül rahatlığı ile çalabileceği bir tanıtım kapısı var.

İstanbul’un en iyisi artık İzmir’de. Bilinsin ki Candaş’la İzmir’de her şey daha güzel olacak.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa