SON DAKİKA

Haber Ekspress

TATLININ EN GÜZEL HALİ: ANTEPLİOĞLU GAZİTAT

Baklava denilince ilk akla gelen Gaziantep’in farklı lezzetlerinin de sunulduğu Gazianteplioğlu Gazitat, yeni şubesini Esenyurt’ta açtı.

TATLININ EN GÜZEL HALİ: ANTEPLİOĞLU GAZİTAT
Bu haber 06 Şubat 2021 - 19:27 'de eklendi.

Anteplioğlu Gazitat sahibi Halil Baygeldi, yeni şubesini açtığı Talatpaşa Mahallesi Pazaryolu’nda, kaliteli tatlılara hasret kalanların ayağına Gaziantep lezzetlerini getirdi. Kısa bir süre önce açılışı yapılmasına rağmen büyük bir rağbet görmeye başlayan Anteplioğlu Gazitat sadece tatlı konusundaki iddiasının yanına, çeşitli kahvaltı ürünleriyle de menüsünü genişletti.

Anteplioğlu Gazitat sahibi Halil Baygeldi, dünyaca ünlü baklavalarının yanında künefe konusunda da iddialı olduklarını belirtirken “Tatlı yapmak bir sanat, yemek de bambaşka bir sanattır. Tatlı ile sanatı bir araya getirmeyi amaçladığımız firmamızın yeni şubesinde, kaliteli tatlılara hasret kalanların rahat bir nefes alabilecekleri bir alan oluşturmaya özen gösterdik. Sabah kalvahtısının yanında akşam yemeklerinde, lezzetine hayran kalacağınız tatlıları bulabilmeniz mümkün… İsterseniz, sıcak künefenin tadına varacağınız mekanımızda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız” sözlerini paylaşırken, açılışa katılan tüm dost ve akrabalarına teşekkür etti.

Anteplioğlu Gazitat sahibi Halil Baygeldi, firmalarında bin bir çeşit tatlının yanında, sabah kahvaltısı ve yöresel ürünlerin de bulunduğunu açıkladı.

Anteplioğlu Gazitat açılışa sektörün önemli isimleri katılırken, misafirlerin tamamı tatlıların muhteşem olduğu fikrinde birleşti. Yoğun bir katılımla yapılan açılışa; Yeşiltat Baklava Sanayi Erkan Biçer, Ulaş Gıda Sanayi Ulaş Bey, Baksan Baklava Sanrayi Ali Yüce, Can Reklam Mustafa Bey, Örnek Kardeşler Baklava Reşit Yüce, Anteplioğlu tatlısan Kenan Yüce, Genç Kuyumculuk Summani Bey, Beyran İstanbul Tuğrul Bey, Kahraman Tulumba Sezai Bey, Çeşme Giyim Mağazaları Hüseyin Bey, Antepli sanatçı Mustafa Açıkses, Anse Pergüle sistemleri ali Bey, Dr Diyetisyen Tuğçe Hanım katılırken, firma sahibi Halil Baygeldi’yi sevenlerin yoğun katılımı gözlendi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa