SON DAKİKA

Haber Ekspress

Tire Belediyesi’nden bir sosyal sorumluluk projesi daha!

Tire Belediyesi’nden bir sosyal sorumluluk projesi daha!
Bu haber 09 Şubat 2021 - 14:54 'de eklendi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, sosyal belediyecilik anlayışında yeni bir projesini hayata geçirdi…

“Hoş geldin bebek” projesi ile Tire’de yeni doğan bebeklere Tire Belediyesi tarafından bebek seti hediye edilecek. Projeden 0-3 ay arası bebekler yararlanabilecek, ailelerin www.tire.bel.tr adresini ziyaret edip, “Hoş geldin bebek” butonunu tuşladıktan sonra formu doldurmaları yeterli olacak.

En önemli projesinin Mutlu insanların yaşadığı güzel bir Tire hayalini gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projesi ile yeni bebek sahibi ailelerimizin mutluluklarına ortak olmak istediklerini, doğumdan yaşamın her anına kadar Tirelilerin hizmetinde olduklarını belirtti.

HOŞ GELDİN BEBEK SETİNDE NELER VAR?

Tire Belediyesi’nin yeni sosyal projesi olan Hoş Geldin Bebek Seti: 42li bebek bezi, çok amaçlı alt açma bezi, bebek yastığı, hastane çıkışı bebek takımı(5li zıbın seti) , battaniye, şampuan ve askılı bebek çantasından oluşuyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa