SON DAKİKA

Haber Ekspress

TÜMKİAD 100 ENGELLİ SANDALYESİ İLE YÜZLERİ GÜLDÜRECEK

TÜMKİAD 100 ENGELLİ SANDALYESİ İLE YÜZLERİ GÜLDÜRECEK
Bu haber 12 Mayıs 2021 - 2:30 'de eklendi.

Geçtiğimiz sene Genel Başkan Nihat Tanrıkulu önderliğinde yaptığı çalışmalar ile 100 engelli sandalyesi ile Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan TÜMKİAD bu sene Ramazan ayında bir kez daha gelen çağrılara cevap vermek için harekete geçti.

Geçtiğimiz ene yıl içinde rozet takmayan YK üyelerine kesilen cezalarla alınan sandalyelerle farkındalık oluşturan TÜMKİAD bu yıl daha farklı bir yol izliyor. Bu yıl her Ramazan ayında yaşanan erzak kolilerinin yapım ve dağıtım aşamasındaki israf ve gösterişe dikkat çekecek olan Tümkiad Genel Başkanı Sn. Nihat Tanrıkulu “ Ramazan demek paylaşmak demek. Herkes önce akraba, komşu ve tüm insanlar içerisindeki ihtiyaç sahiplerini elbet gözetecek. Bir tas çorbayı bile paylaşacak. Ancak üzülerek ifade ediyoruz ki, erzak dağıtmak gösterişli bir gelenek haline geldi. Ekmeği ve aşı paylaşmak unutuldu, şatafatlı kolileri sosyal medyada paylaşmak moda oldu. Biz bu duruma artık bir çeki düzen verilmesi gerektiğine inanıyoruz. İşte bu yüzden bu sene hem ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle soframızı ve ekmeğimizi paylaşacağız ancak hiçbirimiz kartvizitli, etiketli erzak kolisi yaptırmayacağız. Bunun yerine ihtiyaç sahibi, eve bağımlı engelli kardeşlerimiz için engelli sandalyeleri alarak bu mübarek ayda onların yüzlerini güldüreceğiz. Bunu da bu noktaya dikkat çekmek için herkesle paylaşmayı bir görev biliyoruz. Mesajımızın doğru bir şekilde doğru insanlara ulaşmasını arzuluyoruz.” diyerek yapılacak olan programın önemine değindi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa