SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ünlülerin saç tasarım uzmanı Onur Peker

Ünlülerin saç tasarım uzmanı Onur Peker
Bu haber 02 Nisan 2021 - 3:50 'de eklendi.

Onur Peker Saç Tasarım Merkezi, hayallerini gerçekleştirmek isteyen iki genç kadının girişimiyle ortaya çıkan, aynı zamanda Onur Peker’in yaptığı muhteşem saç tasarımlarıyla birleşen, İstanbul Etiler’de kurulmuş yeni nesil bir güzellik merkezi.

Bu genç girişimcilerin isimleri; Meral Çakır, Sevda Şahin ve Onur Peker.

Onur Peker 2000 yılında Kuaförlüğe başladı

Genç girişimci Onur Peker, Micro kaynak uygulaması ve saç uzatma teknikleri konusunda uzmanlığı ile yakından tanınmaktadır.

Nasıl geldiğinizin bir önemi yok felsefesini benimseyen ekip, aynı zamanda Ombre, Sombre, Balyaj ve saç bakım teknikleri konusunda tüm işlemleri özveriyle yapma.

Onur Peker Saç Tasarım Merkezinde kendine özen gösteren kadınların öncelikli tercihleri olan protez tırnak, ipek kirpik, microblading ve bölgesel zayıflama ve daha bir çok uygulamayı gerçekleştiren profesyonel bir ekip bulunmakta.

Ekibin ve salonun güzel enerjisi misafirlerini hijyen ortamında ve pandemi kurallarına uygun karşılamakta.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa