SON DAKİKA

Haber Ekspress

Vatandaştan Mansur Yavaş’a: ‘Siz Ayaktayken Bizim Oturmamız Olmuyor’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sincan ilçesinde muhtarlarıyla buluştu. Mansur Yavaş’ın o buluşmasında kaydedilen bir diyalog ise sosyal medyada gündem oldu…

Vatandaştan Mansur Yavaş’a: ‘Siz Ayaktayken Bizim Oturmamız Olmuyor’
Bu haber 23 Eylül 2022 - 16:26 'de eklendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sincan’da muhtarla bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte, muhtarların sorunlarını, talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Yavaş’ın, bir vatandaşla yaşadığı diyalog ise sosyal medyada çok konuşuldu.

“BİZİM OTURMAMIZ OLMUYOR”

Konuşmak için ayağa kalkan kişiye “Muhtarım otur” Yavaş, “Ben muhtar değilim başkanım” cevabını aldı. Yavaş’ın “Değilsen de otur” dediği vatandaş, “Başkanım siz de ayaktaydınız bizim oturmamız olmuyor. Siz de yoruldunuz başkanım.” şeklinde yanıt verdi.

“AYAKTA İFADE VERİYORUM”

Vatandaşın sözleri sonrası Başkan Yavaş ise, “Şimdi şöyle; mahkemeye çıktığınız zaman hesap verilirken ayakta ifade verilir. Onun için ben ayakta ifade veriyorum.” dedi. Yavaş’ın sözleri, muhtarlar ve dinleyenler tarafından alkış alırken o anlar sosyal medyada da çok konuşuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa