SON DAKİKA

Haber Ekspress

10 Yıllık Sahibi Tarafından Bir Notla Birlikte Barınağın Kapısına Terk Edilen Yaşlı Köpek

10 Yıllık Sahibi Tarafından Bir Notla Birlikte Barınağın Kapısına Terk Edilen Yaşlı Köpek
Bu haber 10 Temmuz 2020 - 14:26 'de eklendi.

İngiltere’nin Kent şehrinde labrador cinsi yaşlı bir köpek, 10 yıllık sahibi tarafından kağıda yazılmış bir notla beraber barınağın kapısına terk edildi.

Mükemmel bir dünyada hiçbir canlının kalbi kırılmaz, üzülmez ya da terk edilmezdi, ancak maalesef mükemmel bir dünyada yaşamıyoruz. Her gün, özellikle koronavirüs salgını sonrasından, yüzlerce hayvan sokaklara veya barınaklara terk ediliyor. Herkesin kendine göre haklı sebepleri olduğu muhakkak, ama kimse terk edilen, kalpleri kırılan kedileri, köpekleri düşünmüyor. Bunun bir benzeri de İngiltere’nin Kent şehrine bağlı Sittingbourn’da yaşandı. Labrador cinsi yaşlı köpek, bir notla beraber Jasmil hayvan barınağının kapısına bağlanarak terk edildi.

Yaşlı labrador barınağın kapısına bağlı halde bulundu.

Bu sevimli köpeği barınak çalışanları buldu. Yaşlı köpek her şeyden habersizce barınağın kapısına bağlanıp terk edilmişti. Çalışanlar kendisini bulduğunda onlara kuyruk sallayıp mutluluğunu gösterdi.

Yanında bir not bulundu.

Bırakılan not

Çalışanlar köpeği kimin bıraktığını çözmeye çalışırken yanına bırakılmış olan notu fark ettiler. Notu okuduklarında üzüntüleri bir kat daha arttı, notta: “Lütfen beni içeri alır mısınız? Sahibim beni 10 yıl aradan sonra ‘iyi bir köpek olmayı’ öğrenemediğim için terk etti. Bu sebeple beni buraya, beni ilk bulduğu yere bıraktı. Benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, bu uygunsuz durum için özür dilerim.

Barınak bu köpeğin fotoğrafıyla birlikte notu sosyal medyada paylaştı.

Yaşlı labrador-1

Barınak paylaşımında, “Bu yaşlı labrador cinsi köpeği barınağın dışına bağlı olarak bulduk. Mümkünse sahibiyle köpeği neden terk ettiğini konuşmak isteriz. Eğer bu köpeği tanıyorsanız veya bize yardımcı olabilirseniz lütfen bizimle irtibata geçin.” Bu paylaşımın ardından köpeği sahiplenmek isteyen onlarca insan barınak ile iletişime geçmiş, ancak barınak kendisinin sahibini bulup neden terk ettiğini öğrenme konusunda ısrarcı olmuş.

Sahibi bulunuyor…

Barınağın paylaşımları

Ardından barınak bir başka paylaşım yaparak köpeğin sahibine ulaştıklarını ve durumun tam olarak göründüğü gibi olmadığını duyurdu. Evet, köpek terk edilmişti ve bunu yapan sahibiydi, ancak bunu kimsenin haberi olmadan yapmıştı.

Ailenin haberi yok!

Barınağın paylaşımları-2

Daha sonra köpeği terk eden kişinin ailesine ulaşan barınak yetkilileri aslında ailenin böyle bir şeyden hiç haberi olmadığını ve köpeği çok sevdiklerini öğreniyorlar. Köpeğin sahibinin böyle bir şey yapacağından hiç haberleri olmadığını söyleyen aile üyeleri, köpeği seve seve alacaklarını ve mutlu ve sevgi dolu bir yuvada yaşamına devam etmesini sağlayabileceklerini söylüyorlar. Barınak yetkilileri köpeğin kalacağı evi kontrol edeceklerini ve köpeğin de olumlu karşılaması durumunda en iyi seçeneğin bu olacağını duyuruyorlar. Ayrıca köpeği sahiplenmek isteyen yüzlerce insana da teşekkür ediyorlar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa